Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismerd meg! - Mephisto 🥰
2021.08.19.

Mephisto már több mint egy éve a szergényi telepünk lakója. Mindannyian imádjuk, Ő folyamatosan gondoskodik arról, hogy mosolyt csaljon az arcunkra, hihetetlenül jó fej, energia szintje óriási, mellette igazán nem lehet unatkozni 
Ám nem volt ez mindig így! Az elmúlt év nagyon sok aggódással, küzdelemmel telt – Mephisto hajlamos a depresszióra, szeparációs szorongásra. Imádja az ember társaságát, szeret a középpontban lenni, de tudjuk, hogy ezt menhelyi környezetben képtelenség biztosítani. Itt nagyon egyedül van.. nagyon szeretnénk ha kikerülne ebből a kennelből, és egy határozott kezű gazda mellett a Világ legjobb Kutyája lehetne.
Mephisto nem egyszerű eset – ételallergiája mellett néha meg kell küzdenünk a pollenallergiával is, ám ez kis odafigyeléssel szépen, kordában tartható. Sajnos túl van egy sikertelen örökbeadáson, ez nagyon rossz hatással volt az amúgy is meglévő lelki problémáira. Újabb küzdelmes hónapok következtek, rengeteg figyelmet, törődést kapott tőlünk, de az igazi megoldás számára egy szerető család, egy biztos háttér, ahol már nem kell azon aggódnia, hogy ismét földönfutóvá válhat.
Olyan otthont keresünk számára, ahol Ő a gazdi szemefénye és teljes jogú családtag lehet.
Ha úgy érzed szeretnél találkozni Vele, ha beengednéd Őt az otthonodba, az életedbe s a szívedbe... kérlek írj bemutatkozó levelet az info@noeallatotthon.hu email címre!Adatlapja ITT érhető el!

További képek ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában