Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zulu élete most kezdődik ❤
2021.08.05.

A bull típusú kutyák mentése és elhelyezése mindig problémás, a legtöbb állatvédő szervezetnek hatalmas nagy teher. Tartásuk és gondozásuk speciális feltételeket igényel, mert azokban a kennelekben, ahol 3-4 kutya is élhet, a bull típusúakat egyedül, vagy a legjobb esetben is párban tudjuk elhelyezni. Ez nem az ő hibájuk, tenyésztésük során erre szelektálták őket, szinte genetikailag kódolták a saját fajtársaikkal szembeni agressziót. Ezt a „sötét oldal” ki is használta, sajnos nagyon sok helyen még mindig virágzik a kutyaviadal biznisz.
Nem volt ez másként Zulu esetében sem, bekerülésekor a sérülései egyértelművé tették, hogy ő bizony viador kutyaként szolgálta gazdáit.
Miután karantén idejét letöltötte , dupla ráccsal erősítettük meg kenneljét, hogy a szomszédokat is biztonságban tudhassuk. Az ilyen típusú kutyák örökbeadása sem egyszerű, nagyon megszűrjük az amúgy is kevés érdeklődőt, egyértelmű, hogy csakis tapasztalt, felkészült gazdinak ajánljuk.
Zulu életében márciusban érkezett el a csoda, régi kedves ismerősünk, Aki a fajta szerelmese, kiválasztotta őt és már több mint négy hónapja családjuk teljes jogú tagja. Tartjuk a kapcsolatot, folyamatosan érkeznek a képes, gazdis beszámolók. Zulu szépen beilleszkedett a családjába, szívesen vesz részt minden családi eseményen. Két apró gyermek játszótársa lett és igazi testőrként óvja – védi Őket az összes létező gyengédséggel megfűszerezve.

Egy-egy ilyen gazdis beszámoló után nehezen jönnek a szavak, csak bámulom boldogan, néha egy-egy könnycseppet elmorzsolva a képeket és tudom, hogy ezekért a pillanatokért érdemes csinálni! ❤

Szeretném Veletek is megosztani az örömünk, kérlek nézzétek végig a galériát, melyet ITT érhettek el!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában