Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Az első csatát megnyertük! 🙏
2021.05.05.

Marzsan túl van a műtéten!🙏
A radikális beavatkozást egy teljeskörű kivizsgálás előzte meg, mely megnyugtató eredménnyel zárult. Laboreredményei nagyon jók lettek, a mellkas röntgen szerint nincs látható áttét a tüdejében. A daganat körüli szövetek gyulladását gyógyszerekkel kezeltük, hogy a komplikáció lehetőségét minimalizáljuk.

Teljesen felkészültünk a operációra, mégis aggódva vártuk a híreket a műtőből.
Az emlődaganata bár külső tapintásra is hatalmas volt, de a műtétkor derült ki, hogy valójában milyen óriásra duzzadt. Nagyon sok szövetet, ereket és a hónalji nyirokcsomókat is érintette és persze hatalmas vágással járt. Lázár doktor úr miliméterről miliméterre teljesen lefejtette, az érintett területet teljesen megtisztította. Marzsan jól viselte a műtétet, nagyon szépen ébredt.
Az első csatát megnyertük, de nem lélegezhetünk fel teljesen. A nyirokcsomók eltávolítása miatt nagyon nagy az ödémásodás kockázata és aggódva várjuk a szövettan eredményét is. 🤞


Túl vagyunk az első éjszakán és az első 24 órán, eddig minden rendben van, ám érezzük és látjuk a szemében, hogy mennyire fél és fáj neki, mégis olyan méltósággal és kitartással viseli, hogy az már lenyűgöző. Most ideiglenes befogadónál lábadozik, vigyáznak rá néhány napot, hogy idős szervezete regenerálódni tudjon.
És ha mindezen majd túl vagyunk, megkeressük az Ő Angyalát, Aki pont ennek a kis öreglánynak nyújt biztonságot és szeretet hátralévő éveiben.❤


További képek ITT
Köszönjük, ha támogatod Marzsan vizsgálatainak és műtétjének költségeit!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,👍

Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Marzsan

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.

Hálásan köszönjük! 🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában