Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csontsoványan érkezett Pirula :'(
2021.05.03.

A pápai Humán Állatvédő Egyesület közbenjárásával került a szergényi telepünkre egy fiatal, csupaszív szukácska, Akit fél méteres láncon tartottak, éheztetve, testileg-lelkileg meggyötörve. Hálásak vagyunk a Vid község polgármesterének, önkormányzati dolgozóinak, mert nem hunytak szemet a kétségbeesett lakossági bejelentésre, azonnal segítségre siettek. Tőlünk a Pirula nevet kapta, kb. egy-másfél éves, keverék kislány. Az első pár napját ideiglenes befogadónál tölti, ahol mindent megkap, a szó szoros értelmében falatonként etetik, immunerősítőkkel roborálják.
Képtelenség megszokni, hogy vannak olyan emberek, akik hagyják, hogy ilyen állapotba kerüljön kutyájuk, szinte éhhalálra ítélve.
Pirulának most szerencséje volt, de belegondolni is szörnyű, hogy hány hasonló körülmények között tartott sorstársa sohasem kapja meg az esélyt a boldog életre.
Mi megígértük neki, hogy hamarosan megtaláljuk számára azt a családot akik feledtetni tudják vele borzalmas kölyökkorát.

Köszönjük ha támogatod Pirula rehabilitációját!


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Pirula

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában