Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Marzsan gyógyulásáért küzdünk!
2021.04.20.

Kétségbeesett segítségkérés érkezett hozzánk egy állatbarát szomszédtól, miszerint két idős kutya imádott gazdija – egy 94 éves néni – meghalt és a sorsuk rendezetlen, szinte kétségbe ejtő.
Sajnos már klasszikusnak is mondható a történet, a rokonságnak megoldás hiányában csak az altatás vált opcióvá. Nehéz az ilyen kérésre nem-et mondani, azonnal szerveztük a helyet mindkét kutyának. Az idősebb kutyuson felfedeztünk egy tyúktojás méretű, kifekélyesedett daganatot, amit a rokonság simogatás és törődés hiányában nyilvánvalóan nem vett észre.
Az idős néni amíg élt, mindent megadott a kutyusoknak. Rendszeresen jött hozzájuk állatorvos, Marzsan ivartalaníttatta, bent aludtak vele a házban, szeretve voltak. Nem a nénin, és nem a kutyusokon múlt, hogy ez megváltozzon. 
Amikor azok az emberek hagynak cserben valakit, akiktől leginkább számítunk segítségre, akkor csak a jóindulatú ismeretlenekre számíthatunk, akik visszaadnak valamit az emberiségbe vetett hitünkből.
Így most hozzátok fordulunk, kedves jólelkű állatbarátok! A kutyusok orvosi ellátása nem olcsó, főleg egy daganatos kutyáé nem az. Teljes orvosi kivizsgálás, laborvizsgálatok, kezelések, műtétek várnak a kisöregekre, hogy azután megfiatalodva, megszépülve várják a gazdijelölteket.


Ezért kérünk mindenkit, aki átérzi a két kutyus helyzetét és tud, akkor segítsen némi adománnyal! Emlékezzetek: sok kicsi sokra megy!

Köszönjük támogatásodat!


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,
👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Marzsan

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában