Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szívférgesség miatti kardiológiai kivizsgáláson vagyunk túl
2021.02.07.

Újabb körös szívférgesség miatti kardiológiai kivizsgáláson vagyunk túl Dr. Péterfia Dalmánál. Most 5 kutyussal voltunk, de annyi a szívféreg pozitív bekerülő kutya, hogy már a következő 2 vizsgálati napunkra is betelt a létszám 😢
Ezúttal Télanyó, Faloda, Piper bulldogok és HullaHopp, valamint Field, kutyusaink voltak vizsgálaton. Rossz hír, hogy mindannyiuknak látszódnak a férgek már a szívultrahangon! A jó hír viszont, hogy nagy kardiológia kártételt még nem csináltak egyikőjüknél sem a szívférgek.
Szívgyógyszerek támogatása mellett a lassú, alternatív terápiát kezdjük meg mind az öt kutyusnál.
Bátran mondhatom, hogy mindannyian átmentek a "nyúzás-teszten". Ügyesen, okosan, fegyelmezetten, kedvesen csinálták végig a fejenként nagyjából 40 perces vizsgálatokat, vérvételeket. Szóval itt és most 5 csodálatos gazdikereső Noé Állatotthon Alapítvány védencet is szeretnék Nektek bemutatni! A szívférgességükhöz kapcsolódó minden információt, kezelési protokollt és segítséget megadunk a leendő gazdiknak. Nem kell félni, együtt ezt is le tudjuk győzni!
Érdeklődni róluk az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet!
Most 5 kutya fért be a vizsgálati menetrendbe, de rajtuk kívül még többen várnak kivizsgálásra és jelenleg is több mint 30 kutyánknak zajlik a személyre szabott szívféreg kezelési protokollja. Arról nem beszélve, hogy 4 kutyánk műtétre vár.
A szívférgesség napjaink egyik legkomolyabb (nem csak) kutyákat érintő problémája. A legfontosabb a prevenció, mert maga az állapot, a kezelések, műtétek nagyon drágák, de főleg nagyon veszélyesek!
A mai napi kivizsgálások, kontroll tesztek és kiegészítő vizsgálatok több mint 100.000Ft-ba kerültek. Hálásan köszönjük, ha támogatod a NOÉ Állatotthon szívférges kutyáinak gyógyulását!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Szívférgesek gyógyulása

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában