Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Új kutyánk Vért, aki törött lábakkal érkezett
2021.01.18.

Új kutyánk Vért a Állatvédők Vasi Egyesülettől érkezett az SOS segítségkérés, ennek a kisközepes kisfiúnak. Tegnap találták Gersekaráton chipje nincs 🙁 Mind a két mellső lába sérült, az elsődleges vizsgálatok szerint törve van. Az egyik lábán brutális nyílt törés van. Lehetséges, hogy kutyák támadták meg, mert harapásnyomokkal is tele van. 😢💔
Extra gyors szervezés után, már meg is érkezett a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, jelenleg vizsgálják. A neve Vért lett és reméljük, hogy a nevéhez mérten kemény lesz, majd mint a páncél!!!! 🤞🤞🤞
Nagyon várjuk róla híreket és reméljük, hogy CsodaBoda doktor úr és csapata megszereli a kis szépséget! Hamarosan jelentkezünk.

Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz a Noé Állatotthon Alapítvány beteg, sérült, orvosi kezelésre, műtétre szoruló állatai gyógyulásához!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Vért

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában