Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Elkészült a 2021-es asztali naptárunk!
2020.10.11.

Kedves Állatbarátok! Kedves Támogatóink, Követőink!
Nagy-nagy örömmel és szeretettel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2021-as asztali naptárunk, amit már nagyon vártunk. Reméljük Ti is 😀
A 2021-es NOÉ_naptár a Játék_az_élet! címet kapta, mert védenceinkről a játék közbeni boldog pillanatokat próbáltuk elkapni, ami bevallom nagyon szórakoztató volt mind nekünk, mind az állatoknak. A főszereplők nagyon-nagyon élvezték a fotózás minden pillanatát és ez azt hiszem látszik is a képeken.
Tartsatok velünk 2021-ben is, azaz védenceinkkel. Minden héten egy Noés lakó vidám fotójával kezdheted a hetet, így garantáltan mosolygós lesz a 2021-es éved ha a naptárra nézel. Fogadjátok sok-sok szeretettel lakóinkat 😀 53 hét, 53 kép. Kutya, macska, ló, disznó, kecske, liba, kakas, emu, láma, szarvas, őz és vaddisznó is játszik a képeken 😀 Ajándéknak is kiváló, akár céges ajándéknak, akár magánszemélynek vásárolsz. Ajándékozz, hogy mi is új életet, új esélyt ajándékozhassunk védenceinknek!
Lepd meg magad, barátaid, ismerőseid, munka - vagy üzlettársaid egy asztali naptárral, melyre valljuk be, mindenkinek szüksége van. Tehát tökéletes ajándék minden állatszerető számára!


A naptárat megrendelheted a NOÉ Állatotthon Alapítvány webshopjában
Vagy szombatonként személyesen a NOÉ Állatotthonban 10.00 - 13.00 óra között. A naptár vásárlásával a Noé Állatotthon Alapítvány lakóit támogatod!
Köszönjük védenceink nevében.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában