Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2020.09.13.

Drága Angyalok❣️

A NAV közzétette az idei személyi jövedelmadó 1% felajánlások összegét. Szóhoz nem jutunk akkora megtiszteltetés és boldogság, hogy 13.882 adózó gondolta úgy, hogy a Noé Állatotthon Alapítvány 1.200 védencét támogatja ezzel a lehetőséggel. 🙏❤️

A NAV tájékoztatása szerint 85.137.391 Ft összegben érkezett alapítványunknak felajánlás. 🙏❤️ Melynek köszönhetően biztos háttérrel folytathatjuk munkánkat. Tudjuk ismét hatalmas összeget bíztatok ránk. És mi a következő egy éveben - ugyanúgy ahogy az elmúlt 29 évben - felelősséggel fogjuk kezelni. Továbbra is kizárólag az állatok segítésére, mentésére, ÉLETére fordítunk minden fillért! És, ahogy már nagyon sok éve, nem "csak" az 1.200 NOÉs védenc, az évente nagyjából 1.000 megmentett új állat részesül mindebből, de folytatjuk a kisebb menhelyek segítését, oltást, chipet, élelmet, ivartalanítást, parazitamentesítést, fertőtlenítőt, facsemetéket és még nagyon sok egyéb támogatást kap további rászoruló nagyjából 3.000 állat. Továbbra is országosan vállaljuk sérült, beteg, balesetes, életveszélyben lévő állatok gondozásunkba vételét.
Oktatási és érzékenyítő programjaink mindenki számára elérhető, ingyenes oktatási programunk szeretettel várja óvodások, iskolások, csoportok látogatását és mi magunk is rendszeresen kijárunk tanintézményekbe előadást tartani a felelős állattartásról, a természet és az állatok tiszteletéről, szeretetéről.
Bár ez az összeg egy biztos háttérországot jelent, nagyjából a fele annak, amennyi a biztonságos működésünkhöz, a mentésekhez, az állatok legmagasabb szintű ellátásához szükséges. A másik felét a következő egy évben is közösen kell előteremtenünk.

Továbbra is reméljük, hogy velünk és a védenceinkkel maradtok, akiknek csak a közös segítségünk jelenti a túlélést. ❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában