Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Cserniről ismét híreket kaptunk
2020.08.16.

Sziasztok Noé-sok!

Gondoltuk itt az ideje, hogy meséljünk kicsit Cserni(CRNI) gazdis mindennapjairól.
Szerencsére a mai napig fiatalos lendülettel kezdi a napokat, pedig már 10 év körüli ez a meglett "úriember". Talán csak az esti séták alkalmával érezzük rajta, a "sétáltassátok magatok" hozzáállást, ilyenkor rendesen noszogatni kell, hogy legyen szíves elfáradni velünk az esti sétára is.
A vihar/tüzijáték pánikja is rengeteget javult, nem tökéletes, nem is lesz, de most már legalább azt "elhiszi", hogy itthon nem esik baja.
Az egészsége kiváló, orvost évente lát a kötelező oltásoknál (bár ez évben picit strapásabb lesz, mert a kora miatt kicsit részletesebben szeretnénk kivizsgáltatni pl. izületek, vérvétel).
Őszülni is alig kezdett el, szóval letagadhat jó pár évet, 26 Kg-os kölyökkutya még mindig. Bár továbbra sem Ő a "legélesebb kés a fiókban" , de mi imádjuk, mert mindig mindennek nagyon tud örülni, legyen az egy séta egy ingyen kapott párizsi szelet, vagy szeretgetés, kb. akárkitől. Imádjuk, hogy itthon neki a világbékét jelenti, hogy a közelünkben lehet, legyen az a kanapé (főleg a kanapé!), konyha vagy fürdőszoba (lényeg, hogy átessünk rajta:) ) és nem lehet elmenni mellette, hogy ne "gyúrd meg". Cserni egy nagyon kedves és jó kutya, olyan szépen simult bele az életvitelünkbe, hogy tényleg csak azt sajnáljuk, hogy nem előbb került hozzánk.

Örökké hálásak leszünk, hogy rátalálhattunk általatok!

Fogadjátok szeretettel a csatolt néhány fotót, amit iszonyú nehéz volt kiválogatni a millióból, mert száz és száz képet és videót küldenénk szívünk szerint :)

Sok kitartást kivánunk a munkátokhoz!

Üdvözlettel,
Cserni, Ciri, Kornél és Zsuzsi

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában