Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Grébics, az igazi túlélő ❤️
2020.07.05.

Grébics kalandos úton került a szergényi menhelyünk gondozásába. Egy csodálatos kutyust vittünk haza Budapestre, mikor a Grébicsi pihenőhelyen megálltunk egy kávéra. Felfigyeltünk egy gyönyörű fekete cicára, akinek a farka és az egyik szeme hiányzott, így próbált a vendégektől élelmet kunyerálni. A pincérek nem tudtak választ adni arra, hogy milyen módon került oda és mi történhetett vele, feltételezhetően valaki épp náluk dobta ki, vagy esetleg megszökött egy szállítás alkalmával.Enni ugyan kapott mindennap, amiért hálásak is vagyunk, de a többszörös életveszélynek kitett cica helyzete azonnali megoldást kívánt. A száguldó autók, kamionok, az elfertőződött farokcsonkja mind-mind időzített bombaként ketyegett számára. Ott és akkor a befogását és elszállítását sajnos nem tudtuk megoldani, de mi ilyen könnyen nem adjuk fel. Hazafelé vissza kanyarodtunk érte és majd egy óra "pitizés, puncsolás" után boxba került a nagyfiú.
A befogásánál segítségünkre siettek román kamionosok, akik megosztották velünk, azaz Grébiccsel a sült húsi adagjukat.Ez a csodálatos bájos-bújós fiúcska az elsődleges orvosi kezelést megkapta nálunk. Antibiotikumos kezelést követően a farokcsonkja szakszerűen amputálva lett, melyet összekötöttük az ivartalanítással. Nagyon kedves és kooperatív cicus, Ő hamarosan a Noé Állatotthon macskamentő csoportjának védence lesz.


Grébicsre még nagyon sok kezelés vár, hálásak vagyunk ha támogatod a macskamentő részlegünk munkáját! Nagyon sok a sérült és orvosi ellátást igénylő cica, így minden kis segítség életet menthet! 🙏

További képek ITT
NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal: info@noeallatotthon.huA közlemény rovatba kérjük beírni: Grébics!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában