Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Elmosta a vihar a karanténunkat
2020.06.15.

Elmosta a tegnapi vihar a Noé Állatotthon Alapítvány 17. kerületi karantén részlegét. :
Nehéz szavak találni, iszonyú volt a tegnapi nap, de még messze nem vagyunk túl rajta, miközben rettegünk hogy mikor ismétlődik meg.
Külső karanténunk - mely biztonsági okokból nem az állatotthon területén, hanem attól nagyjából 5km-re található - tegnap katasztrófa helyzetbe került a vihar alatt. Szerencsére állatnak a nagy riadalmon kívül nem lett baja... ezúttal. Az elmúlt hónapokban a közelben egy új felüljárót és vasúti töltést építettek a közelében. Többen már a kivitelezés ideje alatt aggodalmukat fejezték ki, hogy a vízelvezetési megoldás nem megfelelő, nem biztonságos, egy nagyobb eső esetén baj lehet. Tegnap megtörtént a baj, a viharban derékig érő víztömeg tört be a NOÉ karanténjaként működő ingatlanunkra. Elmosta a kenneleket, kutyaházakat és a szociális és lakóingatlanra is betört. A hatalmas víztömegen túl a gond, hogy szennyvíz és egyéb szennyeződések is a vízbe kerülhettek.
Kollégáink és önkénteseink természetesen azonnal megkezdték az állatok mentését, hatalmas szerencse, hogy végül senkinek nem lett baja, a lelki traumán kívül.
A szivattyúval sikerült a víz nagy részét eltávolítani. Utána maradt a pusztítás, szenny, mocsok... A karantén részleget lezártuk, jelenleg a károk felmérése zajlik. Megkezdődött a rom és szennyeződés eltakarítása. Ha ezzel megvagyunk, akkor jön többkörös alapos fertőtlenítés. Ez sajnos azt is jelenti, hogy jelen pillanatban alapítványunk újabb kutyát fogadni nem tud :(
Fotókkal, videókkal, tanukkal dokumentált bejelentésünk folyamatban van. Lehetséges, hogy kiderülhet ki ezért a felelős? Kinek a tervezési, kivitelezési, gondolati hibája. Nem csupán a NOÉ Állatotthont érte óriási kár, de a közelben lévő ingatlanok - köztük több állatos, állatvédelem foglalkozó - is hasonló módon jártak.

Ha segítenél, hálásan köszönjük pénzbeli hozzájárulásodat a javítási, fertőtlenítési munkálatokhoz!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Karantén helyreállítása!

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában