Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Egy kis beszámoló Gondezről
2020.06.09.

Kedves Noésok!
Szeretnénk egy kis beszámolót küldeni Gondezről, aki most már Winny!
Februárban fogadtuk örökbe. Nem mondom, hogy nem voltak félelmeink, hogy az igazi Antikrisztust fogadtunk be az elmondásotok alapján, ezért azonnal be is szereztünk hozzá egy házi kamerát hogy állandó felügyelet alatt legyen. Hamar kiderült róla, hogy egy teljesen átlagos kölyökkutya, akivel nincs is különösebb probléma :).
Bár vannak hobbyjai, ami még csiszolásra szorul (felfedező típus, mindenképp tudni akarja, hogy ha leásunk, föld másik oldalán valóban Kína van-e). Az iskolát egyelőre a vírus miatt megúszta, de amint minden visszaáll a régi kerékvágásba beiratkozunk okosításra.
Lanával (szintén exNoés) egy hét alatt teljesen összeszoktak, rendes nővérként megtanította, hogy kell legyet kergetni a lakásban, vagy örülni bárkinek, aki becsenget hozzánk.
Winny megmutatta nekünk mennyire más személyiségű, mint bármilyen másik kutya akivel valaha is találkoztunk. Az ugatáson kívűl nagyjából semmit nem úgy csinál mintha kutya lenne, inkább valami macska-nyúl-őzike hybrid lenne :). Nagyon vicces, még a járásán/futásán is mindenki nevet, és egy teljesen másik világban él. Olyan mintha egy rajzfilmből valahogy kimászott volna, de ugyanúgy ugrándozik tovább a bárányfelhőkön pillangót kergetve.
Nagyon köszönjük Nektek ezt a csodabogarat :)

Adri, Tomi, Lana és Winny


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában