Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Cérnát kaptunk ajándékba! 😪
2020.05.27.

Amikor a nap végén egy újabb kört teszel a menhelyen, hogy végig nézd minden rendben van-e és elégedetten indulsz haza a tieidhez. Nyugodt vagy , mert lelkiismeretesen elláttad a 80 kutyát, a kölyköket, az időseket, betegeket és egészségeseket. Útközben már azon pörög az agyad, hogy otthon milyen sorrendben kezdheted, mert bizony ott is vannak betegek és igazi matuzsálemek és nem utolsó sorban a családod is.... És ekkor érkezik a telefonhívás, mely már fél Dunántúlt bejárta - Győrtől Szombathelyig -, hogy kitettek egy öreg haldokló kutyát a menhely kapujába. 😪
Rohanás, keresés és akkor jön az igazi sokkhatás...
Egy mozdulni képtelen, szinte már sokkos állapotban lévő, rothadó szagú öreg papóka, aki teljes apátiában várta a sorsa jobbra fordulását, számára mindegy volt, hogy milyen irányban.
Újabb szervezés, telefon, állatorvost de azonnal! Végig bőgöd az utat, mert nem lehet, hogy ennek a szerencsétlennek itt ér véget az élete. A szőre szinte egybeálló páncélként veszi körül csonttá aszott testét, nedves, nyirkos és tele légypetékkel. Ez nem maradhat így, azonnal nyírni kell, mert reggelre kikelnek...

Így érkezett hozzánk Cérna! Ő egy bűbájos ezer meg egyéves, fájdalmasan sovány, szinte teljesen vak kutya. Az azonnali orvosi ellátást követően megszabadítottuk nedves, dohos bundájától, alatta több helyen nagyobb kiterjedésű gennyes bőrgyulladását folyamatosan kezeljük azóta is. Immunerősítőkkel roboráljuk és falatonként etetjük kímélő gyógytáppal. Az orvosi kivizsgálása és kezelése folyamatos, azóta már túl vagyunk egy laborvizsgálaton, szívultrahangon, mely súlyos szívbetegséget igazolt, gyógykezelése megkezdődött.

Már öt napja van a gondozásunkban, az általános állapota sokkal jobb, néha már csóvál is, bújik egy kis simiért .
És bár látszik, hogy minden mozdulat súlyos erőfeszítésébe kerül, de ha segítjük, ha kérjük akkor jön, csinálja ... akarjuk, hogy küzdjön, akarjuk, hogy idős korára neki is jusson még néhány önfeledt biztonságos szép év!

További képek ITT
Köszönjük, ha támogatod Őt, a kivizsgálását, kezeléseit, speciális állatorvosi tápját!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Cérna

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában