Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dara a legújabb szívszakadásunk
2020.02.26.

És megint :( Csont soványan, nagyon betegen, egy lánc végén nézték végig a tulajdonosai, ahogy összeaszik, elfogy és elemészti a betegség... neki is volt "gazdája"...
Ő Dara, a legújabb szívszakadás.
Alattyánból érkezett, egy közelben lakó nem tudta már nézni a szerencsétlen kutya hosszú ideje tartó szenvedését és minden követ megmozgatott, hogy segítséget szerezzen számára. A helyzet iszonyú és sanos még nem dőlt el, hogy időben vagyunk e. Dara egy fiatal 2-3 éves szuka shar pei szuka, már ami megmaradt belőle, most inkább csont és bőr és betegség... :( Nagyon súlyos végbélelőesése van, extra súlyoson kórósan sovány, gyakorlatilag össze van aszva, mind a két szeméből ömlik a genny, jártányi ereje sincs és SZÍVFÉRGES :(
Természetesen kórházban van, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban próbálják életben tartani és újra kutyát csinálni belőle.

Hálásan köszönjük a Kéz A Mancsért Egyesület segítségét, ők szaladtak a helyszínre, a Kismaszat Állatmentő Egyesület közbenjárását - Dara megint egy komoly összefogásnak köszönhetően szabadulhatott, reméljük még időben.

Kérnünk kell, mert elképesztően magasak az állatorvosi költségeink, annak ellenére, hogy mindenki kedvezménnyel segít nekünk. De nagyon sokan vannak a betegek és nagyon durva esetek jönnek naponta... Légy szíves támogassátok Dara állatorvosi költségeit: kórház, labor vizsgálatot, műtétek és a szívférgesség... :(

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Dara

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában