Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csésze Gazdit keres!
2020.02.20.

Szó mi szó, jó régen jelentkeztünk a kis szuperkiscsajunkról hírekkel. Ennek pedig az az oka, hogy a beszakadt koponyáján túl még parvoval is megfertőződött. 😢 Teljesen kétségbeestünk, de Csészi nem. Ő a parvoval is ugyanúgy vette fel a harcot, mint a beszakadt koponyájával. 💪 Így mostanra boldogan mondhatjuk, hogy a lyuk a koponyáján összébb húzódott, a duzzadt agyállomány visszahúzódott a parvo pedig elmúlt. ✌️👍
Csészi szemmel láthatóan kinőtte a csivavaságot, de ettől függetlenül egy ultracuki és persze végtelenül eleven, okos kis bajkeverő lett. Igazából már semmi más nem hiányzik számára csak egy saját család, egy saját GAZDI.
SZÓVAL Csésze gazdit keres! Olyat aki jól átgondolta, aki tudja mit jelent egy szertelen kölyök, akinek van ideje, türelme, kedve egy új kis élet elindításához, annak minden nehézségével és buktatójával! Csészi koponyatörése úgy tűnik, hogy szövődmény nélkül gyógyul, de azért egy pici lyuk még megmaradt, tehát extra figyelmet igényel! Ha magadra ismertél, akkor keress minket a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


Csésze innen indult !Kicsi Csésze egy nagyon rövid időt kivéve december óta kórházban van. Rengeteg kezelés, MR vizsgálat, stb. Hálásan köszönjük, ha az elmúlt hónapok költségeihez, Csészi nagy és győztes harcához hozzá tudsz járulni. 🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Csésze

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában