Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A szeretet tökéletesség tesz
2020.02.16.

A SZERETET TÖKÉLETESSÉ TESZ❣️
Valentin naptárunk 6. SZÍVABLAKA mögött Fülenincs, csak a szemeit nézd! ❤️ GAZDIT KERES!

A természet alkot valami tökéleteset és az ember ahelyett, hogy tisztelettel csodálná és imádná az eredményt, barbár módon beleavatkozik, belekontárkodik. A természet alkotott egy csodálatos kutyát és valaki barbár módon belekontárkodott és levágta ennek a csodálatos lénynek a füleit. Mindezt házilag, tiltott módon, iszonyatos szenvedést és fájdalmat okozva. Mert hogy attól majd menőbb lesz, vagy félelmetesebb, vagy ki tudja – jobb? De hiszen eleve is tökéletes volt, mint a természet valamennyi alkotása.
Fülenincs teste és lelke is megsínylette az emberi kéz barbárságát, de a természet ismét csodálatosat alkotott – megalkotta a kutyák lelkének egyedülálló gyógyulási képességét. De segítségre van szüksége, nagyon, nagyon kell valaki, aki segít összerakni ezt a darabokra törött, érzékeny, szeretetre éhező kutyaszívet. Fülenincs képes lenne rá, ha kaphatna egy biztos pontot, egy támaszt, aki segít, aki pont ennek a fületlen, fekete, esélytelen, édes, csodás, fantasztikus kutyának segít. Ha nem senki kutyája lenne, ha Valakinek a mindene lehetne.
Fülenincs néma tekintete beszédesen meséli el az átélt borzalmakat. Némán kiált segítségért, de kell, hogy legyen, aki a szívével-lelkével meghallja a kérését. Magával ragadó tekintete mesél a szörnyű múltról, de már mesél egy szép jövőről is, amelyben szerető családja van. Amelyben Gazdija van, aki most is ugyanannak a tökéletes lénynek látja, akit a természet bölcsen és tévedhetetlenül megalkotott.

Igen, első ránézésre talán ő is kicsit más, de hát nem vagyunk mások – máshogy – mindannyian?! Ők így mások, egy pici hiánnyal, egy pici fogyatékkal. Sokuknak mi emberek okoztuk mindezt. Neheztelnek ránk ezért? Egy pillanatra sem! Imádnak minket! A pici hiányt pedig látod – de csak első ránézésre. A másodikra viszont úgyis fülig beleesel, akkor meg már úgyis minden mindegy. A szerelem lila köde szálljon rátok és kísérje (közös?) utatok!

*****
Érdeklődni róla az info@noeallatotthon.hu a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a Noé Állatotthon Alapítványban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


Fülenincs adatlapja ITT!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában