Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szeretet tökéletessé tesz
2020.02.16.

A SZERETET TÖKÉLETESSÉ TESZ❣️
Valentin naptárunk 8. - most utolsó - SZÍVABLAKA mögött Móric, aki a fél életét, 7!!! évet menhelyen élt💔 GAZDIT KERES! Ha lehet, ma nyissátok legnagyobbra a szíveteket❣️

Hosszúak a napok a menhelyen...
Hosszúak a hetek, a hónapok, az évek. Egy fél kutyaéletnyi idő, 7!!! év gazdi nélkül, család nélkül, igazi otthon nélkül. Kutyák jönnek, kutyák mennek, csak a várakozás állandó. A hosszú, végtelennek tűnő várakozás.
Nem tudom Móric reménykedik-e még. Amikor bekerült, igazi vagány csibész volt, vigyorgó, minden lében kanál bajkeverő. Egy autóút mellett bandukolt csontsoványan, sérült lábbal, egyedül. Elütötték, sérülten magára hagyták. A sérült lábat meg lehetett ugyan menteni, de csonkolni kellett a lábfejét, a talppárnácskákat átültették a lábszárra és most kicsit bicebócán, de remekül használja a lábát.
Gyógyulása után kinyílt, csupa tűz, csupa energia volt, őrizte a területét, imádta a hatalmas sétákat, kekeckedett a többi kankutyával. Nem adta azonnal a barátságát, de akit megszeretett, azt fülig érő vigyorral, túlcsorduló szeretettel imádta, rajongta, csókolta.
Mindez lassan a múlté lett. Móric beleöregedett, belefásult a hosszú napok, hetek, hónapok, évek hasztalan sóvárgásába. Manapság a házában kuksol naphosszat, vagy a magának ásott gödörben és onnan néz szomorúan. Bezárkózott. Bezárta szívét-lelkét, mert nem volt, aki viszonozta volta a belőle áradó szeretetet, nem volt, aki a saját szívébe-lelkébe zárta volna ezt a viszonzásért sóvárgó fiút. Nekünk pedig a szívünk szakad meg érte.
Érezzük, hogy halványan ég még benne a parázs, a reménykedés apró tüze, ami hatalmas lánggal tudna újra lobogni, ha Valaki, egy Gazdi a szívébe zárná és szabadjára engedné Móric fogságban rekedt óriási szeretetét. Egy otthon kéne, ahol megfiatalodva újra lehetne kicsit kópéskodni. Amit őrizni lehetne. Ahol szerető kezek ölelésébe lehetne bújni, csibész mosollyal felkacsintva: „Szeretlek Gazdi, téged szeretlek a legjobban a világon. Annyira jó, hogy végre eljöttél!”.
Móric lába kicsit más. De ami igazán szomorú, hogy most sajnos a lelke is. A sérült lábacska, bár nem lehet rajta változtatni, semmiben nem jelent akadályt. A sérült lelke viszont megmenthető. Pontosan Te kellesz hozzá! A Te szereteted fogja Móricot TÖKÉLETESSÉ tenni.

*****
Érdeklődni róla az info@noeallatotthon.hu a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a Noé Állatotthon Alapítványban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


Móric adatlapja ITT!
*****
Figyeljétek az oldalunkat, mert ugyan Móric SZÍVABLAKA most az utolsó, de tartogatunk még fontos SZÍVÜGYEKET a következő napokra is! ❤️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában