Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lidérc azonnali műtétre szorult
2020.02.11.

Ő Lidérc 💔 fél méteres láncról szabadult, két oldali extra súlyos lágyéksérve gyerekfej nagyságban lógott a lábai között... a tüdeje ereiben pedig a néma gyilkos, a szívféreg falja fel a szervezetét...
Lidérc a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével szabadult földi poklából. Annyira rövid láncon volt, hogy szinte mozdulni sem bírt. De már nem hosszabbítottak meg a láncot - a hatóság hivatalos felszólítása ellenére sem - hiszen éppen el akarták altatni az öreg - 5!!! éves - kutyát.
Lidérc azonnali műtétre szorult, hiszen az óriási sérvek, melyekben már az ivarszervek, belek és egyéb létfontosságú szervei kicsúsztak és védtelenül lógtak. 😢 Nem lehetett várni, így a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban Orbán Beáta doktornő megoperálta. 🙏❤️ Óriási és kockázatos műtét volt és az aggódásnak sajnos nincs vége. Lidérc műtétjekor “előkerült” egy hatalmas bőrféreg és a vérteszt szerint szívféreg fertőzött is. Ebben az állapotban normál esetben, ha nem életmentésről van szó, akkor szóba sem jöhet semmilyen műtét... de Lidércnél muszáj volt lapot húzni tizenkilencre... Lidérc az elmúlt napokat természetesen kórházban töltötte, teljes megfigyelés mellett. Amint a műtét utáni állapota lehetőve teszi, megyünk további kivizsgálásra vele a szívférgessége miatt. Addig még van előttünk jó néhány izgalommal és aggódással teli nap. Szorítsatok ezért a csodás kutyáért, aki mindezek ellenére, egy életvidam, kedves, pörgős kislány. Nagyon úgy tűnik, hogy most szeretne mindent bepótolni, amit élete első 5 évében elvettek tőle az emberek és a rövid lánca!

Hálásak vagyunk, ha támogatásoddal is Lidérc gyógyulása mellé állsz. A műtét, kórház és a szívférgesség... bizony bőven hatszámjegyes már az egyenlege... 🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Lidérc

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában