Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zsoleszből lesz még szőrős kutya
2020.02.06.

Zsolesz közelről is olyan rossz a helyzet, mint azon az első, kicsit elmosódott képen... 😢 Alsózsolcáról érkezett egy bajban lévő kutyakolóniából. Több kölyök társa meghalt, a többiek is mind betegek. Őt pedig a beteg külleme miatt elzavarták a helyiek, a mentőcsapat 2 napig kereste szegényt. 😡😢 Csoda, hogy túlélte, az egész teste tiszta seb, kopasz, a bőre megvastagodott, a lábai gyulladtak, lépni alig tud 😢 Ha mindez nem lenne elég, a bálamadzag, amivel valószínűleg apró kora óta kikőtve tartották, mélyen szétvágta a nyakát. 😢 2-3 éves, iszonyú állapotban lévő kan kutyus, csodaszép szemekkel. Aki hihetetlen alázattal és kedvességgel viseli a kezeléseket, fürdetéseket, a naponta többszöri kellemetlenségeket. ❤️
A Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum csodás csapata gondoskodik jelenleg róla. Melegben, biztonságban, szeretetben gyógyulhat. Még maradnia kell, folyamatos orvosi kontrollra szorul.


AHOGY MEGISMERTÜK !
Zsolesz gyógyulása hosszú lesz, de természetesen mindent megkap hozzá. Kórhaz, kezelések, speciális táp és gyógyszerek. Köszönjük, ha mindebben támogatni tudod szegényt. Mutassuk meg neki együtt az ÉLET napos oldalát.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Zsolesz

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában