Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Angyalok! Nagy szükségünk van Rátok! 🙏
2020.02.04.

Szergényi telepünkön nagy baj van! Soha nem volt ennyi beteg és nagyműtétes kutya a gondozásunkban mint az elmúlt időszakban, de ennek még nincs vége. Elsősorban érzelmileg , de azon túlmenően fizikálisan és anyagilag is nagyon megterhelő ez számunkra. Természetesen minden kis védencünk megkapja a legmagasabb orvosi ellátást, de most nagyon nagy szükségünk van Rátok is!

A közelmúltban Timo küzdött folyamatosan visszatérő középfülgyulladással, mely olyan maradandó károsodást okozott, hogy az egyetlen megoldást a teljes hallójárat eltávolítás jelentette számára. A lábadozása problémamentes volt, szépen felépült belőle.

Zara, a mi drága, kissé szenilis öreglányunk szintén a fülével került a műtéti asztalra, neki haematómával kellett operálni óriásira duzzadt fülcimpáját. Ő már rutinos beteg, korábban mindkét hallójárata eltávolításra került és a haematóma műtét sem ismeretlen előtte.

Szilveszteri Zebynkről is beszámoltunk már Nektek. Őt egy elhagyott istálló trágyalefolyó csatornájából mentettük leszakadt alkarral, az életmentő amputáción még aznap, szilveszter éjszaka átesett. Szépen gyógyult és már futni-szaladni is remekül tud. A napokban vár rá az ivartalanítás is, majd készen áll a gazdikeresésre.

Zeby babáit is sikeresen be tudtuk gyűjteni, de nagyon nagy hátránnyal kezdték életüket. Etetésükről senki sem gondoskodott, élelmet csak olyant tudtak szerezni, mely többszörösen is életveszélyes számukra. Bekerülésük óta folyamatos orvosi kezelésben részesülnek, drága laborvizsgálatokat kérünk a pontos diagnózis felállítására, hogy a célzott kezelésük meghozza a várva várt gyógyulást.

Julius, a drága kis véncsont, egy elfertőződött, nyílt alkartöréssel került a budapesti központunkba, ahol a remek orvosi team-nek köszönhetően lába megmenekült és már egészségesen érkezett szergényi menhelyünkre. A közelmúltban észrevettük, hogy csípő tájékán erős fájdalmai vannak és rohantunk vele orvosunkhoz egy röntgenre, hogy mielőbb elkezdődhessen a célzott kezelése. Az ágyéki szakaszon az utolsó csigolyái összenőttek, életminőségének javítása érdekében a folyamatos fájdalomcsillapítás mellett napi sétáltatás és porcvédő készítmény adagolása javasolt. Lázár doktor úr figyelmét nem kerülte el a műtött mellső lába sem, így arról is készült felvétel, melynek kiértékelése lesújtó volt számunkra. A beépített lemez kilökődése elkezdődött és mielőbbi eltávolítást igényel. A röntgen lelet alapján csontképletek nagyon rosszat sejtetnek, szükségünk lesz egy citológiai vizsgálatra, mely eredménye dönti el a további beavatkozásokat.

Joshua viszonylag friss betegnek számít, ő tegnap volt orvosnál, Egy rövid ideje fájdítja jobb hátsó lábát, mely a non-szteroid fájdalom csillapító kúra ellenére sem javult. A vizsgálat eredménye térdízületi arthrosis, az ízületi zsákban részleges tokszakadásra, esetleg patella rögzítő szalag részleges szakadására utaló rtg kép látható, Joshuára szintén egy műtét vár és az azt követő gyógyulási folyamat is hosszú lesz.

Mi lelkileg erősítjük egymást és nyugodt lelkiismerettel vágunk az érzelmileg és fizikailag is megterhelő napok elébe. Bízunk benne, hogy sokan mellénk álltok és hálásan köszönjük ha anyagilag is támogatjátok orvosi költségeinket!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,

👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be a tánogatni kívánt betegünk nevét.

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában