Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Akkor legyen ma is csodaszép esténk, egy újabb NOÉs CSODÁVAL!
2020.01.25.

Akkor legyen ma is csodaszép esténk, egy újabb NOÉs CSODÁVAL!
Gúnya tavaly nyáron került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, 13 évesen. Az icipici öreg kutya testét beköpték a legyek, a nyüvek élve kezdtek felfalni, a bolhák kiszívták minden vérét, a saját összeállt szőre kis híján levágta a lábait, melyek mar kezdtek elhalni...
😢💔😡 Innen indultunk 2019. júliusban...

Ma pedig levelet hozott a postás 😀❤️🙏🥰

Hellósztok!
itt a Szuperkutya, vagy ahogy a kétlábúak itt Németországban hívnak, Struppi (kócos)…
116 napja vagyok gazdis kutya és gondoltam megírom nektek, hogy megy a sorom.

Tavaly szeptemberben útnak indultam Magyarországról Németország egyik legtávolabbi zugába, hogy segítsek az új családomon. Ha tudtam volna, hogy ennyire nagy a gáz velük, már hamarabb is jöttem volna, de kezdjük az elején…

Szóval 2019. szeptember 26-án megérkeztem az új családomhoz. Nem kellett hozzá sok megfigyelőképesség, hogy azonnal észre vegyem, mennyire szükségük volt rám!
A háztartásukban katasztrofális állapotok uralkodtak! Képzeljétek! Itt szabadon mozoghatnak a macskák az egész házban! Hihetetlen! Ezen természetesen azonnal változtatnom kellett. Ezen a téren nem ismerek tréfát! Azonnal felvilágosítottam a bársonytalpút, hogy hol a helye.

Aztán él még itt egy gülüszemű díva, aki enyhén magyaros akcentussal ugat. Mégsem értem, mit akar. Neki is azonnal megmagyaráztam, ki itt a főnök. Szerencsére nem sokat diskurált, hanem nagy ívben elkerül engem. Én nem bánom, hiszen nekem fontos küldetésem van.

Él még ebben a családban egy gyermek, aki titokban jutifalatokkal lát el engem. Neki köszönhetem, hogy néha mást is kapok, nem csak az állatorvos által előírt diétás kaját. Hát honnan szerezzek energiát a feladataim teljesítéséhez?! Néha néha játszik – illetve azt akartam mondani, hogy gyakorol velem. Az jó móka!

A család férfi tagjáról nem tudok sokat mondani. Mindenki folyton azt hajtogatja, hogy dolgozik. Amikor én látom, akkor viszont mindig csak a kanapén ül. Hmmm ez valószínűleg így van rendjén.

Végül itt van a Nő. A Gyerek Anyának szólítja, így én is ezt teszem. Anya az a személy, akit meg kell védenem. Így aztán rá vagyok tapadva, folyton a nyomában vagyok. Egy tapodtat sem tesz nélkülem! Néha megpróbál összebújni velem, de azt nem engedem, hiszen ő az én célszemélyem! Egy testőr nem kezdhet ki a védencével! Én profi vagyok!

A környék kutyáit is rendre utasítottam. Van itt egy nyüzsgő Golden Retriever, aki azt hitte, hogy nagy haverok leszünk és együtt lóghatunk majd! Velem aztán nem! Mégis mit képzel ez magáról?

Mint látjátok, mindent kézben, ill. mancsban tartok itt! Az ágyam meleg és puha, a kaja rendszeresen tálalva és a sportprogramom is megfelelő.
Nem is tudom, mi lenne ezekkel itt nélkülem!?
Vau vau
Üdv,
Struppi
Szuperkutya és Macskák Réme

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában