Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Új év, új esély! Zeby már biztonságban! ♥
2020.01.05.

A közösségi médiának köszönhetően jutott el hozzánk egy kétségbeesett segítségkérés mely szerint egy elhagyott telepen él egy fiatal mama kutyus három babájával. Az elmúlt napokban szörnyű dolog történt, maminak egyik mellső lába térd környékén leszakadt, lábszárcsontja szabadon lógott,mellkasát végig hasította valami éles tárgy ám borzalmas fájdalmai ellenére sem hagyta magára kölykeit. Azonnal indultunk, de a környezet és a körülmények nem voltak segítségünkre, egy napot várnunk kellett a sikeres befogásáig. Az év utolsó napja a vidámságról, ünneplésről kell, hogy szóljon, de az életmentés prioritást élvez és mi lázasan kerestük a lehetőségét, hogy ennek a gyönyörű kislánynak tovább ne kelljen szenvednie és megkapja a legjobb orvosi ellátást. Nem tudunk elég hálásak lenni a Pápa-Vet állatorvosi rendelőnek, Dr Lénárt Lambert doktor úrnak, aki szilveszter estéjén, éjszakába nyúlóan vállalta az amputációs műtétet.


A műtét rendben zajlott, Zeby szépen ébredt és azóta már a szergényi telepünk kórház részlegén lábadozik. Fájdalmai mellett is nagyon kedves, egyáltalán nem agresszív, ám nem érti mi történik vele, retteg a zárt tértől, retteg a segítségére lévő csúszásmentes gumiszőnyegtől, de még a fém etető-itató táltól is, ennek ellenére próbál bízni bennünk, érzi a jó szándékot.♥ És bár látszik, hogy minden mozdulat súlyos erőfeszítésébe kerül, de ha segítjük, ha kérjük akkor jön, csinálja ... akarjuk, hogy küzdjön, akarjuk, hogy mihamarabb teljesen felépüljön! Zeby mami biztonságban, de mi még nem lélegezhetünk fel, mert kölykei még kint vannak. Ők kb 2 és fél hónaposak és Maugliként élnek emberi érintést sohasem tapasztaltak. Egy kb. 30 méter hosszú csatornában tanyáznak, megközelíteni őket nagyon nehéz. Minden élvefogó csapdánkat kihelyeztük és folyamatos megfigyelés mellett már szervezés alatt áll a „tizenpárfőből” álló befogó csapat, hogy ők is mielőbb biztonságba kerülhessenek.
További képek ITT
Köszönjük, ha támogatni tudod Zeby mami és babái esélyét az ÉLETre ♥


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Zeby

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában