Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Mátészalkai tápadomány és fertőtlenítő készlet
2019.11.04.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány kisebb menhelyeket segítő projektje újabb elemmel bővült. Az élelem, oltás, chip és ivartalanítás mellett 2019-ben lehetőségünk van egy professzionális fertőtlenítő csomaggal is segíteni a leginkább rászorulókat!

A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány nagyon nehéz helyzetben dolgozik. A közel 200 kutyáról gondoskodó menhely a folyamatos pénzhiány mellett, az utóbbi hónapokban állandó munkaerő és önkénteshiánnyal is küzd. Így az Ő esetükben is elmondható, hogy minden segítség szó szerint életmentő.


Hála a MagNet Közösségi Bank által biztosított KAP2019 Civil szervezeteket segítő pályázatának, idén 10 menhelyet tudunk ellátni Sagewash fertőtlenítő pisztollyal és a hozzá tartozó kezdő fertőtlenítő készlettel. Valamint egy tájékoztató ajánlással, a menhelyek karanténozási és fertőtlenítési rendszeréhez.
Minden menhely fokozottan ki van téve a fertőző betegségeknek, kórokozóknak, parazitáknak. Ezek megelőzése, felszámolása nagyon sok életet menthet meg.


Egy ilyen komplex csomagot tudtunk átadni a mátészalkai menhelynek is és ha már nálunk jártak, akkor megtoldottuk némi tápadománnyal is, nehogy üres autóval érjenek haza!

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.

Hálásan köszönjük!

Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában