Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Aggódunk Timoért ! ❣
2019.10.22.

Timo négy éve szergényi telepünk lakója és bizony nem egyszerű eset. Nagyon édes, figyelmes és játékos, de a magánszféráját nem engedi megközelíteni. Bárminemű testi kontaktus csak előzetes közelharc árán lehetséges, így egy esetleges betegségnél a kezelése nagyon körülményes. Már egy ideje felfigyeltünk rá, hogy fejét gyakran rázza és fájdalmat is jelzett a füle tájékán. Rendszeresen jártunk vele orvoshoz az elhúzódó, visszatérő, egy oldali hallójárat gyulladását kezeltettük, de sajnos nagyon makacsnak bizonyult és az otoszkópos vizsgálat mind jobban beszűkült hallójáratot igazolt. Ez egy ördögi kör, a beszűkülés miatt a hallójárat szellőzése egyre nehezebb és ez kedvezőbb feltételeket teremthet a baktériumok és más kórokozók szaporodásához, illetve a kezelése is emiatt egyre kilátástalanabbá vált. Az egyetlen és számára hosszútávon a fájdalommentes életet biztosító megoldás a hallójárat teljes eltávolítása.
Timo tegnap átesett a műtét előtti nagy vizsgálaton, Lázár doktor a fülváladékból bakteriológiai vizsgálatot kért, hogy a megfelelő diagnózis ismeretében a műtét után célzott terápiát írhasson elő.
Timo a legjobb kezekben van, a műtétre is a napokban sor kerül.
Hatalmas drukkot kérünk neki és természetesen részletesen beszámolunk róla!

Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal az orvosi költségei kifizetésében tudsz nekünk segíteni! 🙏

Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma:
OTP 11710002 21406267, közlemény rovatba kérjük beírni: „Timo”
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában