Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Extra gyorsegélyre van szükségünk!
2019.09.07.

Segítségre van szükségünk! Bajban vagyunk! Kiürültek a bankszámláink!

Szeptember eleje van és nincs mit szépíteni minden bankszámlánk kiürült. Aki kicsit is belelát egy civil szervezet működésébe, az tudja, hogy a mi időszámításunk októbertől - októberig tart. Vagyis a felajánlott személyi jövedelemadó 1% kiutalásától az újabb évi kiutalásig. A mai napon még azt sem tudjuk, hogy mennyien és mekkora összegben tiszteltek minket meg azzal, hogy idén is minket segítenek ezzel a lehetőséggel.
Mi minden évben próbálunk előre tervezni, okosan gazdálkodni, de sajnos mindig vannak váratlan kiadások, váratlan események. Idén sok más mellett a tömegesen jelentkező parvo fertőzések és a szopornyica emelte meg lényegesen a tervezett összegeket. Több, mint 1.200 állatról gondoskodunk az év 365 napján, éjjel és nappal, 3 telephelyünkön. A hozzánk érkező állatok 90%-a súlyosan sérült, vagy beteg. Az állatorvosi költségeink, a gyógyszerekkel, speciális étrendekkel havonta átlagosan 5,5millió! Ft. Tehát éves szinten csak az állatgyógyászati költségeink túl lépik a 65millió! forintot. Ez hatalmas összeg, melynek élőtermeteséért minden nap dolgozunk és minden nap hálát adunk érte, hogy Ti velünk vagytok és támogatásotokkal segítetek minket!
De mostanra minden tartalék elfogyott. Már a júliusi állatorvosi számláinkat sem tudtuk kifizetni és nyakunkon vannak az augusztusi számlák... És nem csak az állatorvosi költségek terhelnek minket, ennyi állat ellátása, élelmezése, biztonságos elhelyezése, a Noé Állatotthon Alapítvány és a vas megyei telephelyek fenntartása, a gondozóink bérének kifizetése... és még sokáig sorolhatnánk, bizony mind - mind nagyon sokba kerülnek!
Nem kertelünk, nagy bajban vagyunk! Kérjük segítsetek! Extra támogatással segítsétek átvészelni a következő (most nagyon hosszúnak tűnő) időszakot!

EXTRA GYORSSEGÉLYRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

Hálásan köszönjük, ha akár csak egy picivel is segíteni tudsz nekünk:
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: MagNet Bank 16200175-11537814

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Állatorvosi extra gyorssegély!

(Most sms-t, telefonhívást nem írok, mert az kb. 3 hónap, mire megérkezik hozzánk, nekünk pedig most gyorssegélyre lenne szükségünk!)


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában