Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ballyért izgulunk!
2019.01.28.

Bally Bátonyterenyéről érkezett. Az utcán kóborolt, idős német juhász jellegű hölgy. Gyerekfej nagyságú emlődaganata van. A hatalmas daganat mellet sajnos számos kisebb is van az emlőiben. (Tudtad, hogy egy időben elvégzett ivartalanítás a minimálisra csökkenti az emlődaganat esélyét? IVARTALANÍTS‼️)

Ballyt kedves állatszeretők összeszedték az utcáról és segítséget kértek neki. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Azonnal kórházba vittük. Magas láza van és az ilyenkor rutin szerűen elvégzett mellkas röntgen sajnos gócos elváltozásokat (áttét?) mutat a tüdejében. Ballynak nincs chipje... nincs gazdája... csak a betegsége, a pöttyös labdája, amit a megmentőitől kapott és a kedves mosolya van.
Rossz prognózis... ez van a kórlapja végére írva... az eszünk tudja, hogy orvosilag igen, de a szívünk mást mond amikor belenéz ezekbe a mosolygós, bizalommal teli, csillogó szemekbe!

SOS IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK BALLYNAK! Nem tudjuk mennyi időre, de muszáj szeretve lennie, muszáj, hogy legyen egy kéz, aki eldobja a pöttyös labdát, amíg utána tud szaladni... info@noeallatotthon.hu vagy 06 70 38 39 480
Most még kórházban van, próbálják stabilizálni az állapotát.

Köszönjük, ha támogatod hogy megtudja milyen amikor valóban szeretik‼️

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bally!

IIletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában