Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Váratlan Viktor beilleszkedett új családjába
2019.01.08.

Kedves Piroska,

Kedves Ancsi

és Kedves Mindenki a Noé Állatotthonban!


November 10-én fogadtuk örökbe és hoztuk el tőletek Viktort, akit aztán átkereszteltünk és Henryként lett a családunk kis kedvence.

Az első hetekben sok-sok nehézségen mentünk keresztül, de mostanra úgy látjuk sikerül Őt beillesztünk a családunkba.

Az elmúlt két hétben az ünnepek miatt sokat voltunk itthon, így sokkal több aktív időt tudtunk együtt tölteni vele mint korábban. Ez nagy lendületet adott a beilleszkedéséhez.

Az első napokban alig tudtuk csak néhány lépésre elvinni sétára az otthonuktól, mára már 40-50 perces sétákra is eljön velünk.

Jelzi ha be szeretne jönni az udvarról és azt is ha a lakásból szeretne kimenni. Szobatiszta. A lakásban nagyon fegyelmezetten, udvariasan viselkedik. Nem vesz el pl. ennivalót az asztalról, nem tesz tönkre semmit és ha rosszalkodásba kezdeni hamar hallgat a figyelmeztetésre.

A kertben mindez még nem igaz. Ott úgy érzi az az Ő terepe és szívesen megrág mindent ami az útjába kerül. Nagy kedvencei a nagyobb csontok, amivel igyekszünk Őt minden nap megajándékozni, hogy így mentsük meg a virágládákat, a kerti garnitúrákat és a kerti papucsokat. Ez nem mindig sikerül 😊

Amennyire vagány a kertben, amikor bejön hozzánk a lakásba nagyon bújós, imádja ha simogatjuk, kényeztetjük. Nagyon félénk, hihetetlenül ijedős. Talán ha idővel erősödik a biztonságérzete akkor bátrabb, magabiztosabb lesz.Nagyon bízunk benne, hogy az elmúlt hetek lendületét a hétköznapok sem fogják megtörni és Henry egyre aktívabb tagja lesz családunknak.Üdvözlettel:
Kerekes Anita
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában