Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zajla mama és 2 kölyke már biztonságban van
2018.07.31.

Zajla mama és 2 kölyke, Zsill és Zana :( Testileg - lelkileg tönkretéve, kidobva, elhagyva, éhezve, rettegve várták, hogy mi lesz velük...
A Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól érkezett a segítségkérés ennek a szomorú sorsú családnak. Állatbarátok lettek rájuk figyelmesek Heves megyében egy bozótosban. A kiérkező állatvédők egy csont sovány, legyengült, őszes pofijú német juhász jellegű mama kutyát és két 6 hónap körül rettegő kölykét találták a helyszínen. Az egyik kölyök, Zsill hasán egy elfertőződött mély vágás volt, a másik annyira rettegett, hogy csak csapdával lehetett megfogni. Zajla mama annyira legyengült, hogy szinte lábra sem tudott állni.
Most már mind a hárman a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában vannak. Zsill gyógykezelése aktívan zajlik. Zajlát erősítjük, speciális élelmet kap és ha picit összeszedte magát, akkor vár rá egy teljes ortopédiai kivizsgálás. A mama nagyon kedves, bújós, állapota ellenére mosolygós, csóválós. A picik félnek nagyon, de a mamájuk segítségével szocializáljuk Őket.

Ezt a családot az az ember aki kidobta mind testileg, mind lelkileg teljesen tönkre tette, megnyomorította. Hogy lehetséges, hogy fél éves babák rettegjenek az ember érintésétől. Milyen iszonyú borzalmakon kellett rövid kis életük során eddig keresztülmenniük? A rehabilitációjukat megkezdtük, de nem lesz könnyű dolgunk.

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz, hogy amennyire lehetséges egészségügyileg minél előbb talpra állítsuk Őket!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Zajla, Zana, Zsill!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!

Fotók: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában