Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Borzi a műtőben
2018.07.26.

Borzi kutyánk ezekben a pillanatokban van a műtőben. Óriási emlődaganatait távolítják el. Mivel súlyos szívritmuszavara van és szívférges, ezért a műtét extra kockázatos. Sajnos nem halogathattuk tovább az operációt , a gyerekfej nagyságú daganata már kifekélyesedett és nagy fájdalmakat okozott szegénynek.😢 Tudjuk a legjobb kezekben van most is, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. Szorítunk érte, nagyon-nagyon jó kutya. Kedves, alkalmazkodó, igazi kincs ❤️ És eddig rengeteget szenvedett, öregen, kidobva, súlyos betegen találták Őt Ócsán. 😢😡 Reméljük, hogy ezen is túl lesz és végre élheti a megérdemelt, boldog nyugdíjas éveit. 🤞🤞🤞

Előzmények!Aggódunk, de továbbra is pozitívan gondolkozunk. Szorítsatok Borzinak Ti is. És ha lehet maradjatok vele tovább is. A gyógyszerek, gyógysamponok, étrend-kiegészítők, immunerősítők,speciális tápja, a szívféreg kezelés és a rá váró műtétek nagyon sokba kerülnek, Minden apró segítség nekünk és Borzinak nagyon sokat jelent és nagyon köszönjük!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Borzi!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! 🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában