Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Igazi NOÉs csoda következik!
2018.07.05.

Balinda, a mi ex-szopornyicás öreglányunk GAZDIS!!!! Juhuuuuu
Balinda 5! hónapig küzdött a szopornyicával és dacára minden ellene szóló körülménynek győzött. Nagyon nehéz 5 hónap volt ez, elsősorban neki. De megérte a küzdelmet, hiszen van egy ÁlomCsalád aki a hosszú hónapok alatt kitartóan várt rá. Pedig az extra szigorú karantén alatt személyesen nem is találkozhattak, pedig Balinda nem csak a szopornyicával, hanem a szívférgességgel és több, nagy emlődaganattal is küzd, szívféregeltávolító szívműtét vár rá. És Balinda bizony nem mai csirke... Ennek ellenére, amint elmúlt a fertőzésveszély már repültek is ismerkedni vele és bizony a személyes találkozás csak mélyítette a szeretetüket. Balinda 1 hónapja él boldogan családban. Megjött az első saját kézzel írt beszámolója.


Sziasztok kedves Noésok!
Balinda vagyok és majdnem egy hónapja gazdis.
Nagyon jól érzem magam az új otthonomban, bár nem volt egyszerű a beköltözésem. Képzeljétek, elvárásaim ellenére kaptam egy négylábú lakótársat is. Egy suvickos képű, állandóan köpködő és mindenhol ott lévő macskát. Ahogy beléptem a lakásba rögtön közöltem vele, hogy ki az úr a házban és nyomatékosan mindenhol otthagytam a névjegyemet, hogy jól a fejébe vésse. Körbepisiltem a tányérom, a macska wc-t, mert annak jó szaga van (egyszer a nyakamon is maradt az ajtaja) , a kisgazdi ágyát (mert a suvickos alatta bújkált egy hétig) és nem utolsó sorban a pihe puha szőnyeget. Megtanulta. Már enyém a szőnyeg is. Csak körbejárja, és nem lép rá.
Az elmúlt néhány hétben azért összecsiszolódtunk. Adott a kajájából (na nem önként), így már kicsit kedvesebb a szívemnek. Már nem fúj egyfolytában, én pedig nem pisilek a lakásba.
A gazdiék egész elviselhetőek. Kapok fincsi falatokat, bár szerintem keveset. Képes lennék az egész zacskó tápot egyszerre felfalni, de nem adják, ezért kénytelen vagyok besegítenek az élelmezésembe. Sajnos lopnom kell. A másik kisgazdi jófajta szendvicseket készít, így túlélem az étkezêsek közötti időt (még jó , hogy felérem a konyhapultot)
Kaptam fekhelyet is ami elég kényelmes, de azért próbálkoztam az ággyal is. Na jó itt engedékeny voltam és megelégedtem a kanapéval.
Sokfelé szoktunk sétálni. A Margit-sziget maga a csoda. Képzeljétek 10 méterenként van kuka, eszméletlenül fincsi falatokkal. Perec, vattacukor (nem is tudtam, hogy szeretem) , tölcsér stb.
Kicsit azért nehezményezem, hogy mindent ki akarnak szedni a számból, de jó erősen össze tudom szorítani az állkapcsomat.
Különben pedig egy tündér vagyok, még lehetnek velem elégedve. Jól viselkedek az orvosnál, a járműveken és a kutyák között is. Bár azt nem szeretem amikor a fenekemet szagolják, pedig gyakran előfordult mert tüzeltem. Sok mindent tudok (ülni, pacsit adni), amit vagy megcsinálok, de inkább nem. Mert ugyebár kutya vagyok, nem pedig bazári majom.
Na nem rabolom tovább az időtöket, hogy tudjatok a többi sorstársammal foglalkozni.
Köszönöm, hogy betegen is szeretettel befogadtatok, gondoskodtatok rólam és meggyógyítottatok. Ízgultatok értem éjjel és nappal és még most sem engedtétek el a kezemet, illetve a mancsomat. Amint tehetem meglátogatlak benneteket.
Puszi: Balinda 😘

Drága Balinda és a Te Álom Családod köszönjük! Az örömkönnyeinket töröljük! <

Köszönjük Nektek Angyalok, hogy végig mellettünk álltatok, szurkoltatok, támogattatok. Balinda NOÉs CSODÁJA IS CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában