Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bütyök, lebénulva egyedül az utcán
2018.07.02.

A Tündérmajor Állatvédő Egyesületen keresztül érkezett egy nyílt törést szenvedett kutyusról a hír, akit Fony településen (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) egyedül az utcán találtak. Azonnal beindult a szervezés és egy nagyon komoly összefogásnak köszönhetően másnapra a súlyosan sérült kutya biztonságba került. Befogásakor azonnal kiderült, hogy a baj ugyan törés, csak nem a lába, hanem a gerince :( A lábán lévő sérüléseit a bénulás okozta, ahogy a lebénult lábait vonszolja maga után. :( Bár egy lábtörött kutyát vállaltunk és egy béna kutyának mindig egész más körülményeket kell biztosítani, melyre nem feltétlenül voltunk felkészülve ... megígértük neki innen a távolból, hogy segítünk. Így nem volt kérdés, szeretettel vártuk Őt.
Azóta túl vagyunk a teljes orvosi kivizsgálásán és a helyzet, hogy számára racionalitás szerint nincs remény a járásra. :( A gerinc törése mértéke és a sérülés óta eltelt hosszú idő miatt a járásra sajnos szinte nincs semmi esélye. :(
Most az elfertőződött sebeit kezeljük, a Noé Állatotthon Alapítvány kórházában gyógyul és tölti a karantén idejét. Bütyök egy fiatal, 2-3 éves minigolden, tele vitalitással és életkedvvel. Persze most az ismeretlen környezetben kicsit félénk, de kooperatív, kedves együttműködő. Hogy a karantén után vissza tudjuk adni számára mozgás szabadságát, kerekeskocsira lesz szüksége. Illetve hetente többször fizioterápiás kezelést fog kapni, hogy a teste lépést tudjon tartania bénult állapotával.
Most az elsődleges, hogy leküzdjük a fertőzéseit és stabil legyen az állapota. A legjobb természetesen egy család lenne a számára, ahol akár ideiglenes, akár végleges státusszal élhetne teljes életet.

Ha beleszerettél ezekbe a szemekbe, akkor hívj minket a 06 70 38 39 480 telefonszámon, természetesen mindenben segítünk.

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Bütyök kerekeskucsijának elkészítéséhez, nagyjából 80.000 Ft lesz a kocsi! 🙏
Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Bütyök kerekes kocsija!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában