Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Julius túl a műtéten, még aggódunk a lábáért!
2018.06.27.

Julius nyílt lábszár töréssel érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába a miskolci gyepmesteri telepről. Iszonyú volt a sérülése, mely akkora fájdalmat okozott neki, hogy szó szerint majdnem leharapta a neki segíteni akarók fejét. Hála a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum szakszerű ellátásának a fájdalmait sikerült csökkenteni és kiderült, hogy Julius egy bújós, kedves, öregedő tündérúr
Sajnos a törése már nem új keletű, régi, elfertőződött, ráadásul korábbi tulajdonosa amikor eltört a lába nem vitte orvoshoz, hanem saját maga, házilag bekötötte és összedrótozta. Majd amikor nem gyógyult a sintértelepen landolt szerencsétlen.

A súlyos elfertőződés miatt belső implantátumot nem tudott CsodaBoda doki beültetni, így Julius kapott egy "grillrácsot" vagyis egy külső fixateurt. Még kórházban van, még küzdenek a fertőzés ellen, nagyon kell a drukk, hogy sikerüljön megmenteni a lábát!

Előzmények!

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Jullius!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában