Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lola már nyolc hónapja családban él
2018.06.22.

Kedves Noé,Lola vagyok, mindjárt egy éves kutyalány. Kistestvéreimmel és anyukámmal egy lakatlan házikóban éltünk, mielőtt a Noé Bárkájára költözhettünk.

Nyolc hónapja lakom Gödöllőn az új családommal. Naaagy birodalmat építettem már ki magamnak a kertben. Bár azt hiszem, ez a gazdiknak nem mindig tetszik, mert legtöbbször visszatemetik a gödröket, amiket ások, és a múltkor visszaépítették a kőfalat is, amit lebontottam. Sokáig dolgoztak rajta, és legalább hárman. Nem is értem, miért kellettek hozzá annyian. Én egyedül elboldogultam vele. J

Sokat szoktam segíteni is a kertben, bár néha nem értjük egymást a gazdikkal. Mindig letesznek nekem valamit munka közben – kesztyűt, szerszámokat, hogy vigyem odébb. Én ezt engedelmesen meg is teszem, de aztán mindig visszaviszik, és azt mondják, hogy „nem szabad!”

Nagyon jó kutya vagyok egyébként, és már az állatorvos is megmondta, amikor még nagyon kicsi voltam, hogy „annyira cuki vagyok, hogy mindenkinek a fejére fogok nőni.” Hát, ez igaz is: cuki vagyok! Hatalmas szempilláim vannak, és a csábos pillantásomat be is vetem mindig, hogy megsimogassák a buksimat, vagy bemászhassak valakinek az ölébe.

Jártam oviba, és iskolába is, de most éppen vakáción vagyok. Egy hónapja sikeres engedelmességi alapfokú vizsgát is tettem. Jutalmul hatalmasat játszhattam a csapattársaimmal a patakban (ennek eredményét a mellékelt ábra is mutatja).


Nagyon gyorsan futok, és nagyokat tudok ugrani. Nem tudom még, hogy cirkuszi mutatványos legyek-e, vagy inkább akadályversenyző… Valószínűleg az utóbbit választom, mert oda a gazdikkal együtt is tudok készülni, és hát nagyon szeretek velük lenni. Valami Szlovénia nevű helyre fogunk menni, hogy ott ússzunk, meg bújkáljunk az akadályok alatt és fölött. Sokat szoktunk utazni, biztosan ez is szuper lesz! Nemrég levendulamezőn is jártunk, és ott megkaptam a tiszteletbeli „Lolandula” nevet.Állítólag nagyon szép, hosszú szőke bundám lett. De ezt csak ritkán mondják nekem, amikor éppen nem vagyok tetőtől talpig sáros. Most viszont készültem, hogy csinos legyek a fotókon (legalább az egyiken).

Remélem, hogy a testvéreim is jó helyre kerültek és jól vannak, és a korábbi noés lakótársaimhoz is elérkeznek mielőbb az álomgazdik.

Én nagyon szeretek itt lakni, és várom a sok új kalandot.

Puszi:

Lola

(és akik segítettek lejegyezni a gondolataimat: Peti és Rita)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában