Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Mert adni jó!
2018.06.17.

A mai napon menhelysegítő programunk keretében Szombathelyen az Állatvédők Vasi Egyesületénél jártunk, tápadománnyal felpakolva.
Már másodszor térünk vissza és nagy örömmel tölt el minket, hogy látjuk a hatalmas fejlődést. Két évvel ezelőtt ezen a területen még erdős rész állt, de a vasi állatvédők elhivatott maroknyi kis csapata másfél év alatt kemény munkával és kitartással egy csodálatos állatmenhelyet épített fel. Az építkezés folyamatos, új ötleteket új tervek és tettek követnek. Már készen áll a cicás részleg, elkülönítve a kölyköket és a betegeket a karanténban.
Mellette a kölyök kutyusok és egy újabb elkülönített részen a felnőttek.
Jelenleg az idősek otthona készül, mert bizony vannak és lesznek olyan lakók akik itt élik le az életüket. Szép, rendezett a környezet, tisztaság mindenütt. Ahogy végigjártuk a menhelyet mosolygós, csillogó szempárok tekintettek vissza ránk.
Minden kutya jól szocializált, kedvesek, érződik a szeretet és törődés. A rendszeres hétvégi sétáltatás felkészíti őket a gazdis életre. Nincs túlzsúfoltság, nincs veszélyes falkatartás. Pedig a helyzetük nagyon nem könnyű, rászoruló állat sok az önkéntesek kevesen vannak, néha bizony szélmalomharcot vívnak.

További képek ITT!
Kérünk Bennetek támogassátok munkájukat! Örömmel veszik a kétkezi segítséget ugyanúgy, mint az anyagi vagy tárgyi adományokat.

Az Állatvédők Vasi Egyesülete facebook oldala az örökbefogadható állatokkal ITT

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát, és hogy a segítség biztosan célba jut!
MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.


Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában