Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sajó mami ismét műtőasztalra került
2018.06.15.

Sajó mami, a vasvillával megszurkált hős mama túl egy hatalmas feltáró műtéten. Ő az aki saját testével védelmezte újszülött kölykeit a vasvilla halálos szúrása elől... :
Az egyik szúrt sebe a combján nem akart begyógyulni, megállás nélkül váladékozott, pedig már túl vagyunk több gyógyszeres kúrán és sebváladék tenyésztés alapján helyi, öblítő kezeléseken is. Nem volt más megoldás Dr. Boda Attila kontrasztanyagos röntgen információi alapján feltárta a combizmokat, hogy megvizsgálja mi okozza a problémát. Mint arról korábban már beszámoltunk Nektek, Sajó combcsontját korábban valószínűleg szétlőtték és ezért egy nagy "katyvasz" az egész. Ezzel sajnos nem lehet már mit kezdeni. De most, lehetséges, hogy a vasvillás szúrás miatt, két nagy csontszilánk elszabadult és valószínűleg ez okozta a sipolyt és a váladékozást. A csontdarabok eltávolítása csak hatalmas vágással volt lehetséges. Most néhány napig dréncsövön keresztül kell mosogatni a hatalmas sebet, de reméljük, hogy ez a nagy beavatkozás lesz az utolsó kellemetlen megpróbáltatás szerencsétlen Sajó mami ÉLETÉben. Szorítsatok neki!


Előzmények!
Köszönjük, ha támogatod hős mamink gyógyulását!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Sajó család!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában