Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Jó hír Kygoról!
2018.06.13.

Néhány hét feszült és idegtépő várakozás után, megérkezett Kygo szövettani eredménye. Kygo NEM RÁKOS!!!! :) Valahogy végig ebben bíztunk, hiszen még annyira fiatal, hogy felfoghatatlan volt a csontrák sötét fellege. Megállás nélkül ezért drukkoltunk és erre vártunk. Ugyan a rák fenyegetése elmúlt, de azért Kygonak nagyon beteg a lába. A csontbiopszia eredménye szerint krónikus gyulladás van a szövetek között, mely sajnos a csontokat és a csánkízületet is érinti. Most egy újabb vizsgálat keretében tenyésztésre küldtünk laboratóriumba mintát, hogy pontosan célzott kezelést kaphasson. Addig is természetesen kezeljük a duzzadt, nedvedző lábát. Tehát a legnagyobb veszélyt megúsztuk, de a gyógyulásért még küzdeni kell. Mondjuk Kygo jókedvéből mindez egy picit sem tud elvenni. Ő nagyon boldog, hogy a sok utcán töltött hónap, éhezés, ázás, fázás után, most biztonságban van, van hol aludnia, mindig van mit ennie és nagyon-nagyon szeretjük!

Előzmények!Köszönjük, hogy drukkoltatok neki, úgy tűnik jól csináltátok Maradjatok továbbra is vele, velünk. Még sok vizsgálat, kezelés, drága gyógyszerek vannak előtte.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Kygo!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában