Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Égből pottyant testvérke
2018.05.20.

Sziddel, a nyest kölyökkel, már szép lassan „megtanultuk egymást”, ügyesen használta a cucliját és éjszakáink is egész nyugodtan teltek. Már nem aggódással töltöttük minden percünket, hanem az előttünk álló feladatokkal foglalkozhattunk és akkor szinte sokkhatásként ért a telefonhívás miszerint egy újabb csöppség pottyant a csatornába. Azonnal indultunk, hisz a mami óvó felügyelete nélkül szörnyű sors várt volna rá. A Kft. üzemvezetése nagyon pozitívan, nagyon emberien áll a kis nyest család mellé. Ígéretet kaptunk arra, hogy nem háborgatják őket, de amikor a babák nagyobbacskák lesznek, élve fogó csapda segítségével biztonságos helyre telepítik át mamástól, babástól, mindannyiukat.
Diegoval elindultunk haza, hogy testvérkéjének bemutassuk és ő is megkapja tőlünk a segítséget az élethez. Már az első pillanatban nagyon örültek egymásnak, egy-két puszi után bájosan összebújtak.

Hihetetlen különbség volt kettejük között. Szid egy igazi, nagy lókötő, hatalmas étvággyal, Diego épp az ellenkezője, szolid, félénk és még tanulnia kellett a cumisüveg használatát, de ő is hamar beilleszkedett az emberi környezetbe. Ma már jókat bandáznak együtt, játszanak, birkóznak, ha elfáradtak összegabalyodva szundikálnak.

Szépen cseperedik mindkettő, épp a mai napon kezdtük el a szilárd táplálékkal való ismerkedést. A tápszer mellé mindketten kaptak egy nagyon kevés főtt húsit.

Ez maga volt a csoda! :D A „vad vér” nem hazudik, az első falatnál szinte vérre menő harcok voltak. Mindketten tudják, hogy bizony az a falat az övüké, melyet már megszereztek. Iszonyat aranyosak, cukiságukkal mindannyiunkat elbűvölnek. Hamarosan kezdenek önállóak lenni és döntenünk kell a jövőjükről. Meg fogjuk keresni azt a megoldást ami a számukra a legjobb lesz, de addig is kiélvezzük cukiságuk minden pillanatát!

További képek ITT!

Ha szeretnéd támogatni a további munkánkat, megteheted a szergényi telephely elkülönített számláján:

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
És ne feledd, még rendelkezhetsz adód 1 %-áról!
Adószámunk:18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában