Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Létszámstop a szergényi telepünkön!
2018.04.24.

Az elmúlt időszakban hatalmas nagy rohamnak voltunk kitéve a szergényi menhelyünkön, alig több mint három hónap alatt mintegy félszáz kutyát mentettünk. Az utolsó két hétben 14 kutyát fogadtunk a pápai gyepmesteri telepről, mely még testvérek között is átlagban napi egy kutyát jelent. Folyamatos telt házzal üzemelünk és bármennyire is fájdalmas meg kell keményíteni a szívünket és átmenetileg létszámstopot hirdetünk. Nem tudunk több kutyát elhelyezni! A jelenlegi létszám 89, ráadásul rengeteg problémás kutyánk van, akik nem kompatibilisek más kutyákkal, különleges gondozást igényelnek. Nagyon sok kennelünkben -ahol csak lehet- ketten/ hárman laknak, de tovább nem tudjuk és nem is fogjuk ezt a számot növelni.

Gondozóink nagyon sokat dolgoznak, mindenki a kimerülés határán van. Emellett sajnos a telefon folyamatosan csörög, postafiókunk tele segítségkérésekkel... saját szaporulat, elhunyt rokon kutyája, költözés, stb. Várólistánk bedugult és minden egyes „nem” válaszba belehalunk és megszakad a szívünk, de a menhelyünk lakóiért felelősséget vállaltunk és nem kockáztathatjuk az ő testi- lelki egészségüket!

Karantén telepünk szintén tele, sokak betegek, gyógykezelést igényelnek, mely lassan kimerítik tartalékainkat.
Hálásan köszönjük ha anyagilag is támogatod munkánkat, kutyusaink orvosi költségeit!

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
És ne feledd, még rendelkezhetsz adód 1 %-áról!
Adószámunk:18169696-1-42Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában