Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A kullancsszezon indul – vagy inkább folytatódik?
2018.03.25.

Vége a téli időszaknak. A hideg ellen már nem kell védekeznünk, azonban most a kullancsok és egyéb vérszívók jelentenek nagy gondot állataink számára.
Az időjárás egyre kedvezőbb a szabadtéri programokhoz, sétákhoz. A napi rutin része a közös séta kutyusainkkal, hisz így készítjük fel a gazdis életre őket.


A melegebb idő a kullancsokat is előcsalja, veszélyeztetve védenceinket. A kullancsok által terjesztett betegségek a kutyák számára életveszélyes állapotok kialakulásához vezethet, nagyon gyors reakciót, felismerést és kezelést igényelnek. Mint minden betegség esetében a legfőbb hangsúlyt a megelőzésre kell fordítani.

Kis védenceinket rendszeresen Bavecto, szájon át adható rágótablettával kezeljük, mely alkalmazása egyszerű és biztonságos. Jelenleg a szergényi telepen 75 kutya van a gondozásunkban, a kullancs elleni védekezés horror összegbe kerül. Nagy gondot jelent a tabletta beszerzése, hiszen a sok előre nem tervezett kiadás miatt anyagi tartalékaink kimerülőben vannak.
Amennyiben tárgyi adományként szeretnéd támogatni lakóink parazitamentesítését, köszönettel fogadjuk Szergényben minden hétköznap 10-15 óráig, esetleg Budapesten a NOÉ Állatotthonban, nyitvatartási időben.
Hálásan fogadunk minden pénzadományt a NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi kutyusainak elkülönített alszámlaszámra: OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás :
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beleírni: Kullancs elleni védekezés

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában