Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Milyen is volt 2017-es év a Szergényi Menhelyen?
2018.03.15.

Hát nagyon izgalmas! Tele változásokkal, fejlődéssel, nagyon sok örömmel, néha könnyekkel és mindezek a drága kis védenceink javát szolgálták.
2017. mindenképp fordulópont volt a szergényi telepünkön, hiszen ez volt az első Noés évünk. Nagy hangsúly fektettünk a fejlesztésekre, építkezésekre, kennelek javítására, a kutyák komfortérzetének jobbá tételére.

Havonta érkeztek hozzánk Budapestről önkéntesek, akik mindezt megvalósították.

Nem csupán a környezetünket szépítgettük, hanem a kutyáink egészségére is nagyon nagy hangsúlyt fektettünk. Régi lakóink 60-70 %-a elhízott és emiatt sokak ízületi bántalmakkal is küszködnek. Fokozatosan átálltunk a testsúlyuknak megfelelő mennyiségű és egészségi állapotuknak megfelelő minőségű táplálásra. Idősebb kutyáinknál elkezdtük a megfelelő kezeléseket.

Célzottan foglalkoztunk antiszociális kutyáinkkal és bizony nagyon nagy eredményt értünk el. Feki, az örök rettegő, akit még gondozói is ritkán láttak, ma már pórázolható, simogatható, boldog kutyus lett. Szultán, aki csattogott mindenfelé, a pórázt messziről kerülte, egy igazi bújós ölebbé vált. Bubu az emberi hang hallatára a házába menekült, mostanra már folyamatosan láb alatt sertepertél. Buksi, aki morgott, hörgött a közelében tartózkodókra, ma már a farkát körözve csóvál és rohan a simiért… ezt akár vég nélkül lehetne sorolni.

Ma már régi lakóink is tanulják a közösségi életet. 2017-ben megnyitottuk kapuinkat a látogatók előtt, nyitottá váltunk. Felemelő élmény volt látni az óvodások, iskolások csillogó szemeit állatvédelmi előadásaink alkalmával.

2017-es évvel egy új fejezet kezdődött a Szergényi Menhelyen. Pezseg az élet, boldogok lakóink és ezt az irányvonalat folytatjuk a továbbiakban is, hogy biztos háttért nyújthassunk lakóinknak a gazdira találásig.

Statisztikai adatok 2017-ről:
bekerült kutyák száma:116 (90 %-a a pápai gyepmesteri telepről)
Budapestre került:89
Örökbe adtunk: 6-ot
Eredeti gazdájához visszajuttattunk:6-ot
Budapestről érkezett : 11
Záró létszám: 71

Kérjük, továbbra is támogassátok munkánkat, hogy minél több kutyát megmenthessünk, hiszen tudjátok: CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

A NOÉ Állatotthon / Szergényi Menhelyének elkülönített bankszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267

Támogatás küldése közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/szervezet/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-2195

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívás vagy SMS üzenet:

FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Védenceink virtuális örökbefogadással is támogathatóak a gazdikereső oldalukon keresztül.


Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában