Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét bajban vagyunk a Szergényi menhelyen
2018.03.04.

Az elmúlt hetekben bekeményített a tél. Igazából ez nem ért minket váratlanul, mi is, mint minden állatvédő, állatbarát, készültünk az elmúlt időszak extrém időjárására. Bőségesen beszalmáztunk kutyusaink házait, a leszabkodott hőfüggönyöket pótoltuk. Napi szinten főzünk kis védenceinknek, hogy biztosítani tudjuk az energiadús táplálékot. Mindent megtettünk azért, hogy valahogy átvészeljük ezt a kritikus időszakot.
Azonban az időjárás nem kegyelmezett Szergényi menhelyünknek. Először a szinte még új villanybojlerünk adta meg magát, egyik reggel szembesültünk azzal, hogy nincs a menhelyen meleg víz. Nem késlekedtünk, azonnal hívtuk a garanciális szerelőt, hisz az itatás megoldhatatlan problémává nőtte ki magát. Sikerült a hibát elhárítani nagyon rövid időn belül, de a megpróbáltatásoknak még korántsem lett vége. Alig két nap múlva a vízvezeték fagyott el. Nem pánikoltunk, újra cselekedtünk és több órás melegítés után sikerült ezt a problémát is megoldani, majd a csövek elhasználódott szigetelését megújítottuk.


Jelenleg a legnagyobb problémát az okozza, hogy a kórházrészlegünkben tönkrement a gázkazán. A radiátorok hidegek, bár az összes létező hősugárzót beállítottuk az idős, beteg, lábadozó kutyáink fáznak.


A kazán javíttatása horror összegbe kerülne, hosszú távon gazdaságosabb egy új kazán vásárlása.
Mindez rengeteg pénz tudjuk, gondot is jelent az előteremtése, hiszen a sok előre nem tervezett, váratlan kiadásunk miatt anyagi tartalékaink kimerülőben vannak.
Angyalok! Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy a szergényi menhely kutyáinak ellátása biztonságos és folyamatos lehessen.
Hálásan fogadunk minden pénzadományt, a NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi kutyusainak elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni : gázkazán!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában