Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Aggódunk Rockyért!
2017.12.21.

Rocky menhelyünk egyik legidősebb lakója, mondhatjuk, hogy a veteránok veteránja. Bizton állíthatom, hogy Ő mindenki kedvence, egyszerűen nem lehet Őt nem szeretni. Mindannyiunkat elbűvöl a határtalan szeretete, kedvessége, mindenkit imád, lehet az ember vagy éppen kutya. :)
Most azonban nagy a baj!
Vasárnap délelőtt még semmi különöset nem láttunk rajta, csóvált, vigyorgott, hízelgett és örömködött amikor találkoztunk. Délután azonban valami nagyon megváltozott! Hívó szóra nem reagált, mellső lábaival terpeszben állt, fejét leszegve bámult maga elé. Amikor odarohantunk hozzá nem kommunikált, szemgolyói iszonyatos sebességgel pörögtek körbe, összeesett. Tudtuk, hogy ha azonnal nem cselekszünk az Rocky életébe kerülhet. Azonnal indultuk Szombathelyre az állatkórházba. A vizsgálatok igazolták sejtésünket, Rocky nagy valószínűséggel agyvérzést kapott. Rengeteg injekció, aggódás és remény , hogy még velünk lesz egy jó ideig. A kórházból a celldömölki karantén telepünkre került, hogy gyógykezelését és állapotának változását állandó felügyelet alatt tudjuk tartani. Az első este nagyon nehéz volt, szó szerint falatonként, kézből etetgettük.

Aztán reggel felébredtünk, összeszorult gyomorral, zakatoló szívvel mentünk Rockyhoz, aki hátul volt a házikójában. Amikor meglátott rogyadozó lábakkal, farkcsóválva üdvözölt és rengeteg puszit osztott. Kapott konzervet, megette! :) Rocky úgy döntött, hogy még maradni akar!

Másnap úgy éreztük, hogy sokkal jobban tud gyógyulni a megszokott helyén, ismerős környezetben, ezért átszállítottuk a szergényi menhelyünk kórház részlegébe. Alighogy begördültünk a kapun Rocky fejét felkapta,homályos tekintete kitisztult és teli pofával röhögött. Ugye láttatok már ilyent? Egyszerűen boldog volt! Ismerős illatok, ismerős környezet.. a gondozói… futni akart, de gyenge lábai meg-megrogytak. Még nagyon hosszú lesz az út, de Ő is akarja és rajtunk nem fog múlni!
Köszönjük, ha támogatod Rocky küzdelmét és akaratunk szerint a gyógyulását!
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3510

A NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi védenceinek elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267

Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni Rocky!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában