Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Maya 1 éves lett
2009.03.03.

Sziasztok!

Hát eljött ez a nap is, Maya 1 éves lett. Sok minden történt azóta, hogy megérkezett hozzánk de csak jó. Két felnőtt cicám nagyon szereti Mayát. Sokat játszanak együtt. Jobb szeme, ami meg lett műtve már nem javul, kb. 20%-osan lát vele, de nagyon ügyesen megtanulta kompenzálni. Nem venni észre, ha játszik vagy ugrál.
Nagyon kedves, bújós, barátságos kicsi lány, folyamatosan rohangál, imád játszani és egyszerűen elbűvölő. Nem lehet rá haragudni bármit is csinál. Ha bújni akar, akkor szól, nyávog a kicsi vékonyka hangján és jön az ölembe, ahol hangos dorombolásba kezd, majd megrágcsálja az ujjamat.

Imádja a labdákat, el kell neki dobni, amit ő visszahoz, és ha messze ejti el, akkor addig ügyeskedik, míg oda pofozza nekem, hogy újra eldobjam. Időközben meglátogatta Mayát Mariann, aki megmentette őt. Nagyon örültek egymásnak.
Maya nem nőtt nagyra, valószínű a kiskori betegsége miatt maradt ilyen pici. De mi így szeretjük. Szóval minden csodálatos, egyszerűen imádjuk őt és remélem nagyon sokáig velünk marad mert nélküle az életünk sokkal szegényebb lenne. Nagyon köszönjük őt nektek.

K.Viki
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában