Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kölyök dömping a Szergényi Menhelyen
2017.10.14.

Éppen 2 hete érkezett hozzánk Milla – a csodálatos vizsla dobermann mix mami (aki szinte még gyerek) 3-4 napos babáival. A pápai Humán Állatvédők kérték segítségünket, mert a kis család nagyon-nagy bajban volt, a szó szoros értelmében agyon akarták őket csapni. Erre a kérésre nem mondhattunk nem-et! A csöppségek szépen fejlődnek az infra lámpa alatt, a szemecskék már kinyíltak.


Alig pár nappal később kaptunk hírt egy kutyacsaládról, miszerint a kóbor mami bekölykezett egy üres telekre. Szerencsére a tulajdonos kereste a megoldást és minden követ megmozgatott, hogy el tudja helyezni a családot. Ők egy hét múlva érkeznek hozzánk.

Tegnap érkezett egy újabb család. Az alig 5-6 hetes babákat nemes egyszerűséggel bedobozolták és kidobták az út szélére. A csöppségek fertőzött területről érkeztek ezért azonnal megkezdtük a célzott immunizálásukat. Most minden ujjunk csuriban, hogy átvészeljék a kritikus időszakot. Addig is extrán fertőtlenített környezetben tartjuk őket és megfelelő táplálással erősítjük gyenge kis szervezetüket.

Áldozatok Ők...a felelőtlen állattartás áldozatai! Pedig annyira egyszerű lenne a megoldás! Naponta beszélnek állatvédő szervezetek, civil állatvédők és állatbarátok az ivartalanítás fontosságáról. Ez egyszeri költség lenne a gazdi számára, bár tudjuk, hogy nem olcsó, de még mindig olcsóbb mint a kölykök parazitamentesítése, vakcinázása, speciális táplálása.
További képek ITT!

Sajnos a mi költségeink is az egekben!
Köszönjük ha támogatod apróságaink kezelését, hogy egészségesen indulhassanak egy újabb, sokkal boldogabb gazdis élet felé!

közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
A NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi védenceinek elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Szergényi kölykök !
IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában