Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kölyök dömping a Szergényi Menhelyen
2017.10.14.

Éppen 2 hete érkezett hozzánk Milla – a csodálatos vizsla dobermann mix mami (aki szinte még gyerek) 3-4 napos babáival. A pápai Humán Állatvédők kérték segítségünket, mert a kis család nagyon-nagy bajban volt, a szó szoros értelmében agyon akarták őket csapni. Erre a kérésre nem mondhattunk nem-et! A csöppségek szépen fejlődnek az infra lámpa alatt, a szemecskék már kinyíltak.


Alig pár nappal később kaptunk hírt egy kutyacsaládról, miszerint a kóbor mami bekölykezett egy üres telekre. Szerencsére a tulajdonos kereste a megoldást és minden követ megmozgatott, hogy el tudja helyezni a családot. Ők egy hét múlva érkeznek hozzánk.

Tegnap érkezett egy újabb család. Az alig 5-6 hetes babákat nemes egyszerűséggel bedobozolták és kidobták az út szélére. A csöppségek fertőzött területről érkeztek ezért azonnal megkezdtük a célzott immunizálásukat. Most minden ujjunk csuriban, hogy átvészeljék a kritikus időszakot. Addig is extrán fertőtlenített környezetben tartjuk őket és megfelelő táplálással erősítjük gyenge kis szervezetüket.

Áldozatok Ők...a felelőtlen állattartás áldozatai! Pedig annyira egyszerű lenne a megoldás! Naponta beszélnek állatvédő szervezetek, civil állatvédők és állatbarátok az ivartalanítás fontosságáról. Ez egyszeri költség lenne a gazdi számára, bár tudjuk, hogy nem olcsó, de még mindig olcsóbb mint a kölykök parazitamentesítése, vakcinázása, speciális táplálása.
További képek ITT!

Sajnos a mi költségeink is az egekben!
Köszönjük ha támogatod apróságaink kezelését, hogy egészségesen indulhassanak egy újabb, sokkal boldogabb gazdis élet felé!

közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
A NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi védenceinek elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Szergényi kölykök !
IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában