Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Van olyan, hogy a remény egyre fogy és a szív szép lassan megszakad! :(
2017.10.14.

Jákób 2 éve a szergényi menhelyünk lakója és bármennyire is jófej, kedves kutyus nemigen akadt még csak érdeklődő sem őrá. Végtelenül szerény, amolyan láthatatlan öregfiú, akin a gazdijelöltek szeme nemigen akad meg. Ennek ellenére bíztunk benne, hogy lesz olyan idő amikor ünnepelhetjük gazdisodását és lesz olyan család aki megmutatja neki is, hogy milyen egy igazán boldog családi kutya élete.
Pár hete Jákóbbal valami nagyon rossz dolog történt. Észrevettük, hogy a pénisz környékén ödémás duzzanat keletkezett, mellyel azonnal rohantunk orvoshoz. A vizsgálat eredménye lesújtó: az ödémát lágyék környéki nyirokcsomók durva megnagyobbodása okozta és emellett a többi tapintható nyirokcsomó is óriási volt. Ez szinte bizonyos, hogy limfóma. Orvosunk nyirokcsomó biopsziát vett, majd citológiai vizsgálatra küldte, mely eredménye sajnos igazolta elsődleges diagnosztizálását. A döbbenet és csalódottság mindannyiunk arcára kiült. Minden lehetőséget számításba vettünk és Németh doktorral közösen úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk szteroidos kezeléssel a tünetek visszaszorítását és minőségileg javítjuk Jákób hátralévő idejét. Sajnos rövid időn belül kiderült, hogy Jákób szervezete nem túl jól reagál a szteroidra, véres hasmenés jelentkezett nála. A gyógyszert elhagytuk és nap mint nap aggódva figyeljük állapotát és reménykedünk abban, hogy minél később kelljen egy nagyon súlyos döntést hoznunk.
Mostanra már biztossá vált, hogy menhelyünk Jákób számára az utolsó állomás. Napi szinten próbáljuk szebbé varázsolni számára az életet, speciális táplálásán túl sokat foglalkozunk vele.Most a könnyeimmel küszködök, nem akarok tőle búcsúzni, szívem teljes szeretetével bizakodom….de sajnos a józan ész napról – napra felülírja a reményt! :(

Köszönjük ha nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is támogatod Jákób küzdelmét és ezzel nemcsak neki, hanem újabb rászorulóknak is esélyt adsz!
Támogathatod Őt virtuális örökbefogadással az
adatlapján keresztül
közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
A NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi védenceinek elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: Jákób !
IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában