Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hírek Maximról
2009.02.03.

Sziasztok!

Pont ma volt egy éve hogy Maxim ide került hozzánk, és gondoltuk a családdal hogy írunk pár sort üdvüzletképpen.

Minden rendben van a kis jószággal, nagyon eleven és életvidám. Meglátogattuk december tájékán az állatorvost, így megismerkedett a család kedvenc dokijával és egyben együtt utazott a jó öreg ház őrző kutyánkkal is.
Érdekes volt megfigyelni hogy bár kellemetlen emlékei fűződnek a kutyákhoz, szinte rá se hederített, inkább csak incselkedett vele, és direkt idegesítette azzal hogy odadörgölőzött! :) Természetesen a váróban sem volt izgatott és a dokinál az asztalon meg olyan volt mint egy angyal, még az oltást is remekül tűrte, meg is lett dicsérve hogy milyen nyugodt kisállat.

Szinte rá sem lehet ismerni, amikor idekerült kis sovány pofikájú hihetetlenül félénk macsek volt, most meg, hát szép nagyra nőtt a doki szerint nagyjából 5-6 kg között van a súlya, és hihetetlenül szemtelen és vakmerő.

Olyannyira hogy állandóan kiszökik, még a legnagyobb odafigyelésre is, a szomszéd kertjét megcélozza, elvégzi a dolgát és jön is vissza. Az felettébb érdekes, hogy szinte már már olyan mint egy kutya. Árnyékként követ mindenkit a családból mindenhova, állandóan láb alatt van és ha kunyerál az asztalnál minden gond nélkül az "Ülj le!" parancsszóra is reagál méghozzá nem is akárhogy! Még a farkát is maga mellé húzza, elegánsan és fegyelmezetten. :D Csúcs szuper egy cica! Anyámék úgy megszerették, hogy megkérdezték tőlem hogy magammal szándékozom-e vinni a macskát, mert ha igen azt ők nem engedik. :):))))) Mindenki nagyon szereti...
Rengeteget gondolkodtam rajta hogy jó ötlet volt-e Maximot választani, mert egy másik macsekhez jobban húzott a szívem, de nem bántam meg! Hálás bújós és dagasztó kis "dög", zabálni való, és nem lehet neki ellenállni, de haragudni se rá (még amikor a konyha pultra felszökkent hogy ellopja a kiolvadó csirke mellet....).

Azt hiszem hogy nagyon jó dolga lett itt nálunk, agyon szeretgetik és nem telik el perc hogy ne ő lenne a középpontban!

Ő a legfantasztikusabb négylábú akit ember maga mellé kívánhat, okos, értelmes, jó fej kajla macska ): Nagyon szeretjük őt:)

Végezetül küldök néhány fényképet amik mostanában készültek a kis csámpásomról :) Köszönöm nektek hogy megmutattátok nekem ezt a kis ördögöt, mert így nem hiányzik semmi az életemből :)
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában