Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Maci valóra vált tündérmeséje :)
2017.08.13.

Maci életében rengeteg szenvedés, hányadtatás, fájdalom volt: alkoholista gazdája éheztette, bántalmazta. Állatbarát támogató által szabadult a gazdájától. Sok időbe került amíg elkezdett bízni az emberekben. Fajtájából adódóan eleve bizalmatlan, ki kell érdemelni a bizalmát. Ha valaki ezt kiérdemelte, akkor bújik a simogatásért.

Olyan elkötelezett fajtaismerő gazdit kerestünk számára, aki nem sajnálja az időt és az energiát, hogy megfelelő kapcsolatot alakítson ki ezzel a különleges gyönyörűséggel, de őszintén szólva ilyen CSODÁRA nem számítottuk.

Tudtuk, hogy egy kis befektetés Maci esetében csodát hozhat majd és egy tökéletes, okos, intelligens és hűséges társ válik belőle, de hogy ez mindössze pár nap alatt megtörténik, azt döbbenten, de hatalmas örömmel konstatáltuk. Olyan tündérmesébe illő híreket és képeket kaptunk Maciról, amitől a fellegekben járunk. Az ilyen sikeres sztorik adnak mindig új erőt állatmentő munkánk lelkes folytatásához.

Maci egy hófehér törpe schnauzer kislány mellé költözött egy négy fős családba, ahol a gyerekek, Peti és Panka is nagyon várták már. Csak ámulunk azon a harmónián, ami a képekből árad. Egyértelműen látszik, hogy MACI HAZAÉRT :)
Élj boldogan drága Mackónk! Megérdemled!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában