Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Levél Álmostól
2008.10.14.

Kedves Noé Állatotthon!Álmos vagyok és három hónap után jelentkezem. Nem tudom emlékeztek-e rám, csak egy hónapot töltöttem Nálatok, azt is gyakran a „betegszobán” - hol hasmenéssel, hol kennelköhögéssel. De hát én egy olyan ellenállhatatlan eb vagyok, hogy így is sikerült egy hónapon belül gazdit „fognom”. Május 31-én vitt el egy testvérpár, aki pár hónappal azelőtt veszítette el Welsh terrierjét. Foxis megjelenésemmel azonnal lehengereltem őket. Ahogy a kennel kerítése mentén felbukkantak én azonnal melléjük telepedtem és ömlengő barna szemekkel néztem rájuk, simogatást koldulva. Rögtön új nevet is kaptam: mivel a család egyik régi kutyájára hasonlítok akit Snoopynak hívtak, én lettem Snoopy 2. A séta és örökbefogadás után autóba szálltunk és végiglátogattuk a rokonságot, akik mind nagyon kíváncsiak voltak rám és rögtön körbeajnároztak. Az autózás kifejezetten tetszett – két perc után rátaláltam a tökéletes pozícióra: két mellső lábbal a könyöklőre támaszkodva néztem előrefele.

A munkás hétköznapokat kicsit nehéz volt megszoknom: sajnos a gazdik dolgoznak és ilyenkor egyedül vagyok. Első nap nem is értettem a dolgot és ezért rögtön szétrágtam két (állítólag jó) kabátot. Mikor a gazdik végre hazajöttek, óriási nyüszítést csaptam: hogy lehetett egy ilyen szép kiskutyát így elhanyagolni! Mostanra már megtanultam, hogy úgyis mindig hazajönnek és már nem sírok! Az első hetekben történt néhány „balesetet” leszámítva szinte teljesen szobatiszta lettem és ennek a gazdik nagyon örülnek (az előző kutyusnál úgy hallottam ez nagyon nehezen ment).

Egy hónap után újabb változás történt: kiköltöztünk a nyaralóba, ahol kert is van és a szomszédban jó barátokra tettem szert! Strandolni is voltam, de a dunai fürdőzést nem igazán sikerült megszeretnem. Be se akartam menni a vízbe, de mikor a gazdik egyszer csak elúsztak mellőlem, nagyon kétségbeestem és utánuk úsztam. Remekül ment! De sajnos pár nap múlva megint elkezdtem köhögni. Megállapították, hogy van egy kis veleszületett légcsőszűkületem és ezért fogékony vagyok a légúti megbetegedésekre. Így a fürdőzést abbahagytuk.

Küldök Nektek néhány fotót – amint látjátok, már igen otthonosan érzem magam. Sok szeretettel gondolok mindenkire a Noéban – remélem még eljutok Hozzátok látogatóba!

Snoopy (Álmos)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában