Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

" Legyen kerek a Világ Nektek is úgy, mint nekem! "
2017.04.27.

"Kedves Megmentőim!

Jól vagyok, ne aggódjatok! Szeretettel és hálával gondolok Rátok új otthonomból.
Jövő héten ünneplem az első szülinapomat és nagyon elfoglalt vagyok, mert meg kell ismernem a Világot, hogy okos felnőtt legyen belőlem. Szerintem ajándékot is kapok, mert valamit dugdosnak a szekrényben előlem.

A beilleszkedés itthon könnyen ment: kiderült, hogy egy kis család negyedik tagja lettem. Egy kölyök van itt rajtam kívül, de ő valami középiskolába elmegy reggelente és már nagyon kell pisilni, mire hazajön. Nagyon várom mindig, jó a szaga. Ő a kedvencem.

Egyébként szeretem az egész családomat és ők is imádnak engem. Elnézem nekik, hogy sok mindent nem értenek: miért visszük a kaját a "préda-helyünkre" falatonként, miért tépjük morogva a törölközőnket, miért kell bekapni a kezüket és vezetni őket, miért kell összeterelni őket falkába? ..Ja, és azt sem, hogy amikor hátraszegett füllel lassan lopakodunk -zoknival a szánkban-, akkor nem is látszunk.

Majdcsak megértik a lényeget, türelmesnek kell lenni velük.

Sokat mulatunk, sétálunk, kirándulunk, bár én azt szeretem a legjobban, ha nem megyünk messzire, együtt vagyunk mind a négyen és hamar hazajövünk.

A vizet is bírom, már kiskorom óta járok a Duna partra pancsolni.
Rengeteg a barátom, szeretnek a környékben, mert állítólag nagyon kedves vagyok, jó a természetem. Szerintem az tetszik nekik, hogy folyamatosan lelkesedek és boldogan rohangálok össze vissza. Mindent megünneplek: a hét összes napját és azon belül is a napszakokat. Vagy ha 5 percig nem láttam a gazdijaimat és újra összefutunk pl a fürdőszoba előtt.

A környék összes kutyájával jóban vagyok és nem félek azoktól sem, akik sokkal nagyobbak, mint én. Minden érdekel, az orromat mindenbe beleütöm, de így vagyok édes és szeretetre méltó.

Legyen kerek a Világ Nektek is úgy, mint nekem!

Kyra (Vikend Veszta) "
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában